in

Vrouw zegt dat ze “perfect” lichaam heeft na 4 borstvergrotingen, kontimplantaten en 2 neuscorrecties. Oordeel zelf …

Nadat ze 23 uur per dag een korset droeg en verschillende plastische ingrepen onderging, beweert het Argentijnse model Aleira Avendano dat haar lichaam bijna perfect is. “Elke vrouw zou plastische chirurgie moeten ondergaan om echt mooi te zijn”, verklaarde ze onlangs aan de Daily Mail.

Avendano droeg de voorbije zes jaar een korset en omschrijft het als haar tweede huid. De 26-jarige bleef het korset dragen ondanks de waarschuwingen van de dokters.

Lees ook  Ze verloor haar been omwille van iets dat ons elke dag overkomt.

“Ik hou het gevoel van de druk en doe het slechts een uurtje per dag uit om me te wassen”, zei de vrouw.

Samen met buikspieroefeningen eet Avendano een specifiek dieet om haar figuurtje te behouden. Dat dieet bestaat uit eiwitten, ananas, fruit en vlees.

Maar de 26-jarige vertrouwt niet alleen op dieet en lichaamsbewegingen. Ze onderging al meer dan 20 plastische ingrepen: vier borstvergrotingen, twee neuscorrecties en een maagbypass. Daarnaast heeft ze kontimplantaten, onderging ze een facelift, liposucties en liet ze haar nek verlengen. Ze liet zelfs al haar tanden trekken en heeft nu valse tanden voor de perfecte glimlach.

Lees ook  Bruid vind geheime boodschap van overleden moeder op trouwschoenen

Wat vind jij van deze dame? Heeft ze inderdaad bijna de perfectie bereikt? Laat van je horen en DEEL dit bericht met je vrienden!

Hond plast tegen rug van man, dus hij trapt hem – een paar dagen later laat de waarheid iedereen in shock

Vader pleegt zelfmoord op Facebook vanwege trouwende dochter