in

Vrouw wordt wakker na 4 weken coma en is geschokt om te ontdekken dat ze tweede echtgenoot heeft.

Angela Hartung stak de straat over in New York City, wanneer BAM, een auto haar aanreed. Ze werd naar het ziekenhuis overgebracht vooraleer ze besefte wat er gebeurd was. Angela lag een maand in coma terwijl de dokters hun best deden om haar hersenletsel te behandelen. Tijdens slechte en goede dagen werd ze omringd door haar geweldige kinderen, zorgzame echtgenoot en geliefden. Maar toen Angela vier weken na het ongeval uit haar coma wakker werd, werd ze begroet door een gezicht dat ze niet kende. Een man glimlachte haar toe en probeerde haar affectie te tonen – maar de man was niet haar echtgenoot!

Het eerste wat Angela zich kon herinneren toen ze wakker werd, waren haar kinderen. Ze riep om haar kleintjes, maar twee volwassenen kinderen kwamen naar haar ziekenhuisbed. Wie waren al die vreemde mensen in haar ziekenhuiskamer? Angela had geen idee dat de volwassen personen haar kinderen waren, en dat de glimlachende man haar tweede echtgenoot was! Helaas had het ongeval meer dan 15 jaar herinneringen uitgewist, en ze kon hun gezichten niet thuisbrengen. In de geest van Angela was ze nog altijd getrouwd met haar ex-echtgenoot en haar kinderen waren nog geen tieners!

Lees ook  Toen de politie 6 jaar geleden de zolder op stormde, liepen de rillingen over hun rug – hoe kon iemand zo gemeen zijn?

Toen besloot de echtgenoot van Angela, Jeff, om van het geheugenverlies van zijn vrouw zijn missie te maken. Hij hing op elk vrij plekje van het huis foto’s op, herinnerde haar aan hun liefde en begon helemaal opnieuw. Eigenlijk kwam het erop neer dat hij een tweede keer date met zijn vrouw! Gelukkig werd Angela opnieuw verliefd op Jeff, en ze hadden een prachtige bruiloft om hun trouwbeloften te hernieuwen. Hoewel Angela de moeilijkste dagen van haar leven moest doorstaan, zeggen zowel zij als Jeff dat het ongeval eigenlijk een vermomde zegen was.

Lees ook  Vrouw mag vliegtuig niet op omdat haar borsten te duidelijk zichtbaar zijn

Leer hieronder meer over het ongeval van Angela en de missie van Jeff om haar geheugen terug te brengen. Dit is hoe echte liefde eruitziet! DEEL als ook jij dit een mooi verhaal vond!

Boer denkt dat koe zwanger is – krijgt shock van zijn leven wanneer eerste kalf verdwijnt

Ontspannend verblijf in hotel draait uit in een nachtmerrie, wanneer “een Tic Tac” blijkt te bewegen