in

Vrouw woont in appartementje van 27 vierkante meter. Kom binnen en zie hoe ze leeft!

Het is een algemeen bekend feit dat in New York City wonen best duur is. De huur is niet alleen ontzettend hoog, maar de levensstandaard is ook veel duurder dan op andere plaatsen, denk maar aan de prijs van eten en andere noodzakelijke dingen. Om dit te bestrijden gaan veel mensen uit New York kleiner wonen. Zo ook Felice Cohen die een uitzonderlijke creatieve manier bedacht om hier het hoofd aan te bieden. Haar methode is iets wat we nooit eerder gezien hebben.

Lees ook  Op haar 16e haalden artsen haar darm eruit. Met de foto’s van haar lichaam brengt zij iedereen in haar ban.

Cohen woont in de Upper West Side van New York op wandelafstand van de voornaamste attracties. Met deze beschrijving zou je al denken dat haar huur de pan uit swingt, maar ze betaalt amper 700 dollar huur.

Cohen woont in een appartementje van amper 27 vierkante meter. Het is niet veel groter dan een kinderkamer maar op een of andere manier krijgt ze hier haar hele huishouden ingestopt. En Cohen zelf kon hier niet gelukkiger om zijn.

Lees ook  Slecht nieuws voor Eva Jinek: “Dit moet pijn doen!”

Ontdek hieronder hoe ze dit klaarspeelde en DEEL dit appartement met je vrienden!

Als een politieagente deze smerige man ziet, denkt ze dat het een bedelaar is. Als ze ontdekt wie het in werkelijkheid is, kan ze het gewoonweg niet geloven

De vrouw rijgt 12 kralen aan een veiligheidsspeld en legt ze om en om voor zich neer. Dan pakt ze een elastiek en trekt ze deze strak