in

Vrouw was 10 jaar lang ongeneeslijk ziek – toen ze de badkamer ging renoveren, ontdekte ze waarom

Het afgelopen decennium was een hel voor de 41-jarige Kathi Wilson. Ze is chronisch ziek geweest en kon nauwelijks meer lopen. Ondank dat ze verschillende artsen bezocht, kon niemand haar vertellen wat er aan de hand was.

Na vele jaren van worstelen en toen verdriet, had ze geen fut meer om te vechten en gaf het op. Kathi accepteerde het feit dat ze haar hele leven lang met griepachtige symptomen zou doorbrengen. Het merendeel van haar bestaan zou ze op de bank of bed doorbrengen, omdat ze niet anders kon.

Lees ook  Vrouw (33) krijgt hartaanval op eigen bruiloft

Na tien jaar ziekte wilde Kathi zichzelf op de een of andere manier trakteren en besloot ze de badkamer te renoveren. Als ze zoveel tijd binnenshuis moest doorbrengen, dan kon ze het in ieder geval gezellig maken!

Zo gezegd, zo gedaan. Ze huurde twee bouwvakkers in die de renovatie zouden uitvoeren. Het resultaat was echter iets waar ze zelfs nooit van had kunnen dromen!

Slechts een paar minuten nadat ze bij het huis waren aangekomen en met het werk begonnen, ontdekten de bouwvakkers dat de boiler verkeerd was geïnstalleerd.

Lees ook  Bewezen: Vroeg beginnen met de kerstversiering maakt de mens gelukkiger!!

Toen de boiler al die jaren geleden was gekocht, was de installatie niet goed gedaan en lekte het apparaat daarom kleine hoeveelheden giftig gas.

Die kleine hoeveelheden gas zorgen ervoor dat ze ziek was geworden. Door haar ziekte was ze minder buitenshuis en zo vormde zich er een vicieuze cirkel.

In de clip hieronder is meer informatie te zien!

Hond sterft 2 uur na spelen – nu worden alle hondenbezitters gewaarschuwd voor verborgen gevaren van water

Man adopteert schattige puppy – maanden later doet hij een schokkende ontdekking