in

Vrouw vindt een slangachtig beest in haar tuin met TWEE koppen!

Een vrouw uit Santa Fe in Argentinië stootte in haar tuin op een vreemd wezen met twee hoofden, en het internet wordt er helemaal gek van. Luján Eroles, 46, vond het dier in haar tuin en schreeuwde het in horror uit. De creatuur met de ruwe huid ziet eruit als een slang met twee hoofden en meet ongeveer 10 cm.

“Zoiets had ik nog nooit gezien. Het leek wel een slang en die ogen waren zo vreemd”, zei Eroles. “Ik keek naar beneden en plots zag ik het vreemde dier. Ik werd overmand door angst en dacht dat het misschien giftig zou kunnen zijn. We dachten allemaal dat het een gemuteerd dier was. Daarom filmden we het en plaatsten we het online om de opinie van andere mensen te vragen.”

Lees ook  Ze schrok zich helemaal kapot toen ze begon te filmen achter de boot en DIT zag…

“Daarna hebben we intensief onderzoek gedaan en zijn we tot het besluit gekomen dat het een rups is die weldra een vlinder zal worden. De reden waarom het er zo angstaanjagend uitziet is omdat ze zich als een serpent vermommen om roofdieren af te schrikken.”

Bekijk de video hieronder en oordeel zelf! Vergeet dit vreemde wezen ook niet te DELEN met elke dierenliefhebber die je kent!

Lees ook  Vrouw roept de honden om naar huis te komen. Maar kijk eens wat er achter hen aankomt…

4 puppy’s werden gevonden, terwijl ze vastgekleefd aan de straat zaten en bedekt waren met zwarte TEER

Het bedrijf maakt reclame met dit nieuwe model. Wat er uit haar bikini piept, zorgt ervoor dat het internet applaudisseert. Photoshop is iets van gisteren