in

Vrouw verliest 44 kilo door déze 3 regels aan te houden

Wat doe je als je jezelf in de spiegel aankijkt en het lijkt of er een andere persoon staat? Dat overkwam de Amerikaanse Rebecca Grafton.

Na de universiteit werd het voor Rebecca tijd om op eigen benen te gaan staan. En alleen wonen betekent: je eigen potje koken. Dat is precies waar het mis ging. Op het moment dat haar weegschaal 110 kilo aangaf, was de maat voor Rebecca vol. Via Instagram deelt ze dat er een verbluffende 44 kilo af is: ongelooflijk.

Gevecht tegen de kilo’s
In een interview vertelt Rebecca dat ze ‘zo dik begon te worden dat ze haar eigen gezicht niet meer herkende in foto’s’. In 2014 sloeg ze een andere weg in. Op dit moment weegt Rebecca 44 kilo minder dan toen ze begon met afvallen en ze is gelukkiger dan ooit. Om anderen aan te moedigen om op een gezond gewicht te komen deelt ze haar verhaal en gevecht tegen de kilo’s op Instagram.

Lees ook  Bruid overvalt partner op werk met bruidsjurk en eist bruiloft

Andere weg
In 2014 besloot ze dat het genoeg was geweest en sloeg ze een andere weg in. Vandaag weegt ze 44 kilo minder dan toen en is ze gelukkiger dan ooit. Om anderen die zich slecht voelen in hun vel aan te moedigen om hetzelfde traject af te leggen, deelt ze haar verhaal en gevecht tegen de kilo’s op Instagram.

Drie regels
Hoe ze van de kilo’s af is gekomen? Heel simpel: door de volgende drie regels in acht te houden. Met behulp van een app hield ze exact bij hoeveel calorieën ze dagelijks binnenkreeg. De app stelde telkens doelen voorop en dat hielp de Amerikaanse met haar motivatie.

Lees ook  Bizar: criminelen ontsnappen met boeien nog om de polsen uit rechtszaal

Aan het einde van de week stond er een traktatie op haar te wachten: ‘Het is fantastisch als je heel de tijd gezond eet en je calorieën in de gaten houdt, maar als je jezelf nu en dan een traktatie en enkele dagen speelruimte geeft, is het makkelijker om je de rest van de tijd aan de strikte regels te houden.’

Dat afvallen niet vanzelf gaat weten we allemaal. Om die 44 kilo eraf te krijgen, sportte Rebecca elke dag een uur. Van hardlopen tot trainen met gewichten en spinninglessen: Rebecca deed het allemaal. Haar beste tip om het sporten vol te houden? Wissel af! Discipline is een must, maar kijk eens: wát een resultaat!

Dieet van gekookte eitjes: Dit is hoe je 5 kg verliest in een week tijd!

Moeder en zoon stapelverliefd op elkaar en willen trouwen en kinderen maken