in

Roxy verkoopt haar oude, vuile sokken en schoenen en verdient meer dan 100.000 euro per jaar

Er zijn tegenwoordig veel manieren om geld te verdienen, maar het verkopen van je oude, ongewassen sokken is een nogal behoorlijk onverwachte bron van inkomsten, moeten we bekennen. Echter, dat is precies wat Roxy Sykes uit Londen doet, aldus The Mirror.

Het begon allemaal met een collega die Roxy prees om haar mooie voeten. Ze was erg gevleid door de opmerking en van het een kwam het ander, waardoor ze uiteindelijk een Instagramaccount startte waar ze foto’s van haar voeten plaatste …

In minder dan een maand had ze 10.000 volgers en honderden verzoeken van vreemden die haar gebruikte sokken en schoenen wilde kopen.

Lees ook  Hij sloeg zijn vriendin omdat zij zijn jas verloor. Duizenden walgen van zijn straf

“Ik realiseerde me al snel dat hier veel geld mee te verdienen was, zonder dat ik mijn gezicht hoefde te laten zien.

Op een maand ontving ik meer dan 8500 euro door het verkopen van mijn oude sokken en schoenen,” vertelde Roxy aan The Mirror.

Ze vertelt verder over de enorme bedragen die ze kan verdienen – gewoon door foto’s te maken of haar voeten te filmen.

“Plots verdiende ik meer dan 2.000 euro per week. Een enkele video waarin ik met mijn tenen beweeg, kan 100 euro opleveren,” legde Roxy uit.

Lees ook  De man werd gearresteerd nadat zijn verzorgsters ontdekten dat hij helemaal geen beperking had.

Ze traint ook anderen die gebruikte sokken en schoenen willen verkopen. Ze legt uit dat ze het geweldig vindt om andere te helpen.

“Ik ben blij om hun zelfvertrouwen te zien groeien als ze beseffen hoeveel geld ze kunnen verdienen.” Roxy heeft geen enkele intentie om ermee te stoppen.

“Ik kan me niet voorstellen om te stoppen. Het is zo’n simpele klus en het loont zo goed. Daarnaast is ouderdom van voeten niet zo zichtbaar waardoor ik hier nog lang veel aan zal kunnen verdienen!”

Kun jij je voorstellen jouw oude sokken en schoenen te verkopen?

‘Smerige’ bacterie zette leven Tino (58) en Desiree (41) op zijn kop

Man knabbelt 4 uur lang aan chips om masker niet in vliegtuig op te zetten