in

Vrouw verborg geheim in de muur. 38 jaar nadat ze overleed, laat een vreemde het aan haar man zien

Als een stel verliefd is en beslist om te trouwen, willen ze gewoon elke seconde bij elkaar zijn. Er kunnen tientallen jaren voorbijgaan en toch zijn ze meer dan ooit verliefd op elkaar. Liefde en het huwelijk zijn iets mooi. Het moeilijke is dat er op een dag afscheid van het leven en van elkaar genomen moet worden. Voor een echtgenoot was afscheid nemen van zijn vrouw het moeilijkste wat hij in zijn leven ooit moest doorstaan.

Bruce en Betty Klug hadden dat soort liefde dat anderen benijden. Hun leven scheen perfect, totdat het leven van Bruce helemaal op zijn kop werd gezet. Op amper 43-jarige leeftijd liet Betty het leven in een tragisch auto-ongeluk, en hun verhaal eindigde daar. Althans dat was toch wat Bruce toen dacht.

Na het overlijden van Betty besloot Bruce om hun huis in Phoenix te verkopen als een manier om verder te gaan in het leven. Hij verhuisde en keek nooit meer achterom. Totdat hij een telefoontje kreeg van enkele bouwvakkers die zijn huis aan het renoveren waren.

Lees ook  Na de superwolfbloedmaan krijgen vandaag een supersneeuwmaan

Betty had al die jaren een geheim bewaard voor haar echtgenoot tot de bouwvakkers het bijna 50 jaar later opgroeven. Blijkbaar had Betty kort nadat ze in het huis introkken een kleine tijdscapsule opgeborgen waar ze Bruce nooit over verteld had.

Het was het bouwteam van John Murray die de vondst deden. Terwijl ze de muur aan het slopen waren, kwam er plotseling een oude foto door de isolatie piepen. Dat trok de aandacht van de bouwvakkers en ze begonnen de rest van de verborgen schatten verder bloot te leggen. Ze vonden een handgeschreven brief, foto’s, alsook nieuwsberichten uit de jaren ’60.

Op een van de briefjes staat te lezen:

“De Vietnam Oorlog is nog steeds bezig. De raciale situatie is ernstig. Jongens hebben lange haren dankzij de Beatles. Lyndon Johnson is president. We hopen dat de Republikeinen aan de macht zijn als deze capsule wordt gevonden.”

Lees ook  Moeder doet aangifte tegen eigen dochter na illegaal rijden onder invloed van lachgas

De tijdscapsule van Betty was gedateerd op 27 september 1966. De capsule werd in de muur geplaatst toen Betty 33 jaar oud was. Dat was 10 jaar voor ze in het ongeluk zou omkomen. Ze vertelde werkelijk niemand over haar tijdscapsule – ook niet aan Bruce.

50 jaar later kreeg Bruce een telefoontje over deze capsule. Bruce werd namelijk opgespoord met de hulp van KPNX News. Hij woont nu in Scottsdale en is 80 jaar oud. Toen hij hoorde over wat zijn vrouw had achtergelaten, was hij sprakeloos – ze had de tijdscapsule begraven op de verjaardag van Bruce.

In tranen zei Bruce:

“We hadden het beste huwelijk. Niet een keer hebben we ruzie over iets gemaakt.”

Bekijk het verslag hieronder en vergeet dit bericht niet te DELEN met iedereen die je liefhebt!

Een pasgeborene stierf tijdens de 5e nacht in de armen van zijn ouders. Maar wat het voor die tijd mee moest maken, was verschrikkelijk

Agenten moeten kotsen als ze zien waar een wrede moeder haar 12-jarige zoon een jaar lang opsloot