in

Vrouw van 2 meter krijgt te horen dat ze “te lang” is om zwanger te raken – dan onthult de echofoto een ongelofelijk detail.

De wereld loopt over van de fascinerende koppels die met kop en schouders boven de massa uitsteken. Hayleigh, die 2 meter groot is, komt uit een familie van grote mensen – haar moeder is bijvoorbeeld 1,99 m. Voor Hayleigh was het altijd normaal dat ze een kop groter was dan haar vrienden. Ze is lang zolang ze zich kan herinneren.

Daarom was het ook niet vreemd voor haar toen ze haar echtgenoot leerde kennen. Bryan is 1,67 m, waardoor ze erg verschillen in lengte. Maar de fysieke verschillen konden hen niet deren, ze werden verliefd op elkaars persoonlijkheid.

Helaas zou het eerste jaar huwelijk best moeilijk worden.

Hayleigh (25) en Bryan (34) ontmoetten elkaar jaren geleden al, maar ze wisten meteen dat er liefde in de lucht hing.

“Na onze eerste kus vertelde Bryan me dat we zouden trouwen, en dat voelt nu al een eeuwigheid geleden”, legt Hayleigh uit.

Drie jaar geleden gaf het koppel elkaar het jawoord tijdens een prachtige ceremonie. De wereld lag aan hun voeten.

De gasten aten zelfs taco’s – het eten dat ze tijdens hun eerste date aten.

Lees ook  Vrouw bewaart babylijkje vijf jaar lang in stationskluis

Het eerste nummer dat gespeeld werd, was Thunderstruck van AC/DC, een nummer dat op verschillende manieren bij het stelletje paste.

Hoewel hun bruiloft een groot succes was, volgde er al snel een tegenslag. Ze hadden het financieel moeilijk en voelden de last van het getrouwde leven.

Na een jaar besloten Hayleigh en Bryan om naar Tennessee te verhuizen, waar ze een goedkopere woning vonden om hun financiële situatie op te lossen. In een minder stresserende omgeving werd Hayleigh onverwacht zwanger.

Bryan en Hayleigh hadden niet gepland om kinderen te krijgen. Hayleigh had van de dokters altijd te horen gekregen dat er omwille van haar lengte teveel risico’s verbonden waren aan een zwangerschap.

Meer nog, ze geloofde zelfs dat ze geen kinderen kon krijgen. Daarom was ze zo geschokt toen ze vernam dat ze een kind zou krijgen.

Toen ze de echofoto zagen, was Hayleigh niet de enige was die verrast was …

Na bijna acht maanden zwangerschap was hun baby twee keer groter dan gemiddeld. Het koppel ging regelmatig naar het ziekenhuis om echografieën te laten maken, en vooral Hayleigh was erg bezorgd dat er complicaties zouden optreden.

Lees ook  Arabisch jongetje (10) duikt zonder familie op bij tankstation: ‘Alleen uit Syrië gekomen’

Helaas werd die vrees op een dag werkelijkheid toen de dokter iets bevestigde dat gekend is als placenta praevia, een obstructie van de placenta.

Het is een ernstige complicatie waarbij de placenta naar het onderste gedeelte van de baarmoeder zakt en zo de binnenkant van de baarmoederhals kan bedekken.

Dit kan leiden tot zware bloedingen tijdens de zwangerschap of tijdens de geboorte. Hayleigh begon meteen te panikeren.

Gelukkig was de bevalling tegen de verwachtingen in een groot succes. Op 14 februari, Valentijnsdag, verwelkomde het koppel hun dochter Kaia.

Ze is zonder twijfel een speciaal kind.

“We zijn zo blij met dit meisje. Ze is de schattigste baby die veel slaapt en van knuffelen houdt”, zei Hayleigh. Bij de geboorte woog Kaia iets meer dan 4 kg en was 53 cm groot.

Het valt nog af te wachten of Kaia groter zal worden dan haar moeder, maar dat is zeker mogelijk!

Arrogante dame weigert hondenpoep op te ruimen. Dan doet het filmende meisje het ondenkbare.

Susie verdiende 26.000 euro per maand, maar gaf haar baan op: “Dit is waarom”