in

Vrouw van 2 meter krijgt te horen dat ze ‘te groot’ is om kinderen te krijgen – dan zijn dokters in shock door wat ze zien op echografie

Er zijn veel inspirerende koppels die opvallen in de menigte. En het is ronduit geweldig dat we niet allemaal hetzelfde zijn.

Neem dit mooie paar, bijvoorbeeld.

Hayleigh is als het ware een levende reus. Ze komt uit een familie van lange mensen. Haar moeder is 1,90 meter en Hayleigh zelf 2 meter. Hayleigh is altijd een hoofd groter geweest dan de meeste van haar vrienden en haar vrienden dachten nooit dat ze met iemand van minder dan 2 meter samen zou zijn.

Bryan is 1,73 cm, en ze begonnen te daten. Hij en Hayleigh vonden hun verschil in lengte absoluut geen probleem.

Het echtpaar trouwde in een prachtige ceremonie. Maar hun eerste huwelijksjaar werd gekenmerkt door moeilijkheden en obstakels.

Toen de 25-jarige Hayleigh en haar 34-jarige vriend Bryan elkaar enkele jaren geleden ontmoetten, was het meteen duidelijk dat de liefde in de lucht hing.

“Bryan vertelde me na onze eerste kus dat hij met me zou trouwen. Het lijkt zo lang geleden,” zei Hayleigh tijdens het tv-programma “My Giant Life” (vertaald: Mijn Gigantisch Leven).

Drie jaar geleden zeiden ze “ja” tegen elkaar en nu genieten ze van een gehuwd leven samen.

Op het huwelijk maakte het echtpaar de verrassende beslissing om taco’s te serveren! Waarom nou taco’s, vraag je je af? Wel, het koppel at dit tijdens hun eerste date.

Lees ook  Rutte vond het zijn plicht te blijven werken na verlies moeder

Het huwelijk was een groot succes. Maar al snel hingen er donderwolken boven hun relatie. Ze hadden financiële problemen en de daarbij gepaarde stress. Dus besloten ze om naar Tennessee te verhuizen, waar de kosten om te leven lager liggen. Tezelfdertijd begon de toen slechte economie terug recht te krabbelen. Het leek alsof alles in de goeie richting leek te gaan voor het koppel.

Maar toen leek alles plots goed te lopen…

Want Hayleigh werd zwanger!

Hayleigh en Bryan hadden geen plannen om kinderen te krijgen, maar toch waren ze duidelijk blij.

Hayleigh had echter voordien al gehoord van de dokters dat haar grootte het moeilijk zou maken om kinderen te krijgen. Een heus risico, zeiden dokters. Dus ging ze er van uit dat ze geen kinderen kon krijgen. Daardoor was ze best in shock toen ze te horen kreeg dat ze moeder zou worden.

Maar het was niet alleen Hayleigh die verrast was. Zelfs haar dokter was verrast toen hij de echografie zag.

Toen Hayleigh bijna acht maanden zwanger was, was de foetus zodanig gegroeid dat de baby bijna twee keer zo groot was als een ‘normale’ baby.

Daardoor moest de dokter extra echografieen uitvoeren. De toekomstige meder was bezorgd dat haar dokter iets vreselijks zou zien op het scherm. En helaas werd haar angst realiteit toen de dokter opmerkte dat ze een aandoening had, ‘placenta praevia’

Lees ook  Medewerkers van een café vertelden een dakloze om te vertrekken. Je zult niet geloven hoe hij de koffie op een andere plaats kreeg…

Wat is placenta praevia? Wel, het is wanneer de placenta in het lager deel van de baarmoeder, waar het de baarmoederhals blokkeert. Deze aandoening kan leiden tot ernstige bloedingen bij de moeder tijdens de bevalling, of zelfs daarvoor.

Voor Hayleigh was het alvast een ware nachtmerrie.

Maar haar paniek leek niet terecht. De geboorte verliep uitstekend en op Valentijnsdag mocht ze met Bryan de kleine Kaia op de wereld verwelkomen!

“We zijn zo verliefd op ons kleine meisje en haar schattige lijfje. Ze is om op te eten. Ze is de liefste kleine droombaby, slaapt de hele nacht door en wil gewoon slapen en knuffelen met gelijk wie haar vasthoudt,” zegt Hayleigh.

Het babymeisje weegt 3,8 kg en was 53 cm groot bij de geboorte. Het gemiddelde gewicht voor meisjes is 3,5 kg.

We zullen moeten wachten en zien of de kleine Kaia even groot zal worden als haar grote mama. Hoe dan ook, ze mag gelukkig zijn met zo’n liefhebbende ouders als Hayleigh en Bryan. We wensen hen alle drie veel geluk toe in de toekomst. Klik op ‘leuk’ en deel als je akkoord gaat!

10 insectenbeten en -steken die iedereen zou moeten leren herkennen

Doutzen Kroes deelt prachtige foto van gezin op het strand