in

Vrouw valt flauw als kapper 30 cm haar afknipt zonder het eerst te vertellen

Een vrouw viel flauw tijdens een Turks make-over programma op televisie, nadat meer dan 30 cm haar werd afknipt.

İlayda was te gast als een model bij het televisieprogramma deed, dus je zou ervan uitgaan dat ze wist waaraan ze was begonnen.

Wellicht waren er andere afspraken gemaakt, want het was duidelijk dat ze niet voorbereid was op wat stylist Bilal Ağın in petto had.

Het model had erg lange haren in het begin, waaraan ze blijkbaar erg aan gehecht was, letterlijk en figuurlijk. Nadat Bilal een groot stuk knipte, was İlayda op zijn zachtst gezegd nogal verrast.

De clip komt uit het programma genaamd Kuaförüm Sensin , wat zoiets als ‘Jij bent mijn kapper’ betekent, aldus Unilad. Verschillende stylisten, make-up artiesten en kappers strijden om een ​​prijs.

Lees ook  Deze man had helaas geen geld om een appartement te kopen, dus kocht hij een garage om er dit van te maken.

Zoals we kunnen zien is er tussen Bilal en İlayda sprake van enige miscommunicatie. Ze draait zich gewillig om, maar heeft geen idee hoeveel hij zal afknippen.

Als ze het eindresultaat ziet, barst het model in tranen uit, trekt ze haar kapmantel uit en stormt van de set af. Bijna, want ze valt flauw! Gelukkig was de presentatrice naast haar, om haar op te vangen.

De jury, andere stylisten en deelnemers kijken ongelovig toe. Bilal schouwt het onzeker aan en weet niet goed wat hij moet doen. Uiteindelijk wordt de ontroostbare İlayda meegenomen door medische professionals.

Op sociale media is de clip meer dan 12 miljoen keer bekeken. Veel mensen kunnen zich in de beelden herkennen.

Lees ook  Groene aanslagverdelger Action levensgevaarlijk voor katten: bij ernstige verbranding verschrompelt de tong

Niet het flauwvallen natuurlijk, maar wel de hevige teleurstelling als we in de spiegel kijken en het niet aan onze verwachtingen voldoet.

Gelukkig wordt de geknipte haren in het programma gedoneerd aan een project voor mensen die kanker hebben overleefd.

Het is natuurlijk nooit fijn als een kapper je haren niet knipt, zoals je zelf voor ogen had, maar ze groeien weer aan en in dit geval gaan ze naar een fantastisch doel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Saçı kesinlince sinirleri bozulan İlayda, kuaför koltuğunu terk ediyor ! @gozdekansu @globalmedya @showtv #kuaförümsensin #globalmedya #showtv

Een bericht gedeeld door Kuaförüm Sensin (@kuaforumsensintv) op

Louisa deelt kiekjes hoe zij en Rowan er vroeger uitzagen

Apen schreeuwen het uit van de pijn in ‘Duits laboratorium’.