in

Vrouw stuurt 6 maanden na zijn dood appje naar broer, krijgt ongelofelijk antwoord.

Een vrouw die haar broer een appje stuurde zes maanden na zijn overlijden om te zeggen dat ze hem miste, ontwikkelde een bijzondere band met de vreemde die antwoordde.

De rouwende zus stuurde het nummer sinds het overlijden van haar broer wel vaker appjes, maar het was nog aan niemand anders toegekend. Haar appjes bleven altijd onbeantwoord.

Maar deze week was het de eerste keer dat ze antwoord kreeg. Iets wat de vrouw altijd gevreesd had, want het betekende dat ze haar broer geen berichtjes meer kon sturen.

Wat daarna ontstond was een hartverwarmende interactie tussen twee rouwende mensen. Het begon allemaal toen de vrouw een berichtje stuurde naar het nummer van haar broer met de tekst: “Ik mis je zo hard. God. Wat vreselijk.”

Lees ook  Rotterdamse Amber (12) belt huilend naar huis bij buitenspelen: ‘Pap, ik heb een pistool gevonden’

De vrouw deelde screenshots van de appjes op Reddit met de antwoorden van een onbekende. De persoon aan de andere kant antwoordde dat ze het verkeerde nummer had en voegde eraan toe: “Het spijt me te horen dat je iemand moet missen.”

Op dat moment informeerde de vrouw de onbekende dat haar broer in maart overleden was en dat ze soms een berichtje stuurde ‘zodat hij iets van haar zou horen’. Daarop reageerde de vrouw: “Maak je geen zorgen!”

De onbekende vrouw aan de andere kant vertrouwde haar dan toe dat ze een gelijkaardige situatie beleefde.

Haar nicht, die als een zus voor haar is, kon elke dag overlijden, dus ze had het volste begrip. Ze vertelde de vrouw dat ze haar kon appen zoveel ze maar wilde.

Lees ook  Gigantische vogel-etende spin aangetroffen die garage bewaakt

Haar volgende appje was:
“Voel je vrij om alles over je broer te delen. Soms helpt het om de goede tijden te herinneren. Ik weet dat we elkaar niet kennen, maar ik vind het niet erg om een klankbord te zijn.”

De rouwende zus bedankte de vreemde en noemde haar nieuwe vriendin een goede mens, en zei haar dat ook zij haar altijd mocht contacteren in de volgende weken en maanden.

De twee jaar oudere broer van de vrouw overleed op 4 maart als gevolg van een overdosis heroïne en zei dat de interactie haar nog meer van mensen deed houden.

Wat een mooi moment, en onze gedachten zijn bij beide vrouwen in deze moeilijke tijden.

Sylvana Simons komt met nieuwe plannen betreft Zwarte Piet:

Gerucht – Vrouw van Lil Kleine is opnieuw zwanger..