in

Vrouw stormt naar buiten na hevige ruzie – 2 dagen later, vindt ze een brief van haar echtgenoot

Na een lange, stressvolle dag op het werk, ging een man uitgeput naar huis naar z’n gezin.

Het enige wat hij wilde doen was neerliggen in zijn zetel, en zijn favoriete voetbalteam zien spelen. Hij wilde niet gestoord worden door zijn kinderen of zijn vrouw helpen bij het huishouden.

Dit maakte de vrouw overstuur en het koppel kreeg vlammende ruzie.

Het was voordien al eens gebeurd, maar dit was de druppel en de vrouw van de man stormde het huis uit.

Ze kwam niet naar huis die avond, of de volgende ochtend.

De man zijn wereld stortte in elkaar, en plots moest hij helemaal voor zichzelf zorgen. Na twee dagen alleen met zijn kinderen nam de man de tijd om een brief te schrijven aan zijn vrouw:

“Lieve schat,

Twee nachten geleden hadden we hevige ruzie. Ik was kapot na een lange dag op het werk. Het was 20:00 en het enige wat ik wilde doen was neerliggen en voetbal kijken.

Je humeur was niet al te best, en je was duidelijk vermoeid na een lange dag. Je probeerde de baby te slapen leggen want de andere kinderen waren ruzie aan het maken, en het enige wat ik deed was het volume van de tv verhogen.

“Zou je het erg vinden om wat meer betrokken te zijn bij de opvoeding?” vroeg je, terwijl je de televisie stiller zette. “Je kan me gerust wat meer helpen in het huis.”

“He,” zei ik defensief. “Ik werk de hele dag hard zodat jij de hele dag in het poppenhuis kunt spelen met de kinderen.”

Lees ook  Maak je eigen glittervloer. Dit is fantastisch voor het toilet!

De ruzie bleef zo maar verder duren. Ik zei vreselijke dingen dat ik niet meer kan terugnemen, en je schreeuwde, en zei dat je alles kotsbeu was. Je snelde al huilend het huis uit, en liet me alleen bij de kinderen.

Ik moest de kinderen zelf eten geven en hen naar bed brengen. Toen je niet terugkwam de volgende dag, was ik genoodzaakt om mijn baas om een dag vrijaf te vragen zodat ik voor de kinderen zou kunnen zorgen.

Ik maakte mee hoe het was om huilende en ruziënde kinderen te hebben.

Ik doorliep het hele huis continu, zodat ik zelfs geen tijd had om me te douchen.

Ik ervoer hoe het was om de melk op te warmen, de kinderen aan te kleden, en het huis schoon te maken, allemaal tegelijk.

Ik kwam te weten wat het was om de hele dag door te brengen zonder te spreken met een volwassene.

Ik kwam te weten hoe het was om niet stil aan tafel te kunnen zitten om een lekkere maaltijd te eten wanneer ik wilde, omdat ik op de kinderen moest letten.

Ik voelde me fysiek en mentaal zo uitgeput dat ik gewoon 20 uur lang wilde slapen, maar ik moest om de paar uur wakker omdat de baby aan het huilen was.

Ik leefde twee dagen en nachten zoals jij deed, en ik denk dat ik het nu snap.”

“Ik begrijp de uitputting nu. Ik begrijp dat een moeder zijn een heuse opoffering is.

Ik begrijp dat het vermoeiender is dan op het werk te zitten met zakenlui gedurende 10 uren en economische beslissingen te maken.

Lees ook  Braziliaanse dans mevrouw valt zeker op in haar gele jurkje

Ik begrijp heus hoe gefrustreerd je je moet gevoeld hebben om je job en financiële vrijheid op te geven zodat je voor de kinderen zou kunnen zorgen.

Ik begrijp hoe lastig het is om nooit tijd te kunnen doorbrengen met je vrienden, te gaan sporten, of eens lekker uit te slapen.

Ik snap wat een uitdaging het is, om opgesloten te zijn en op de kinderen te letten terwijl je je inbeeldt hoe het is om zoveel te moeten missen in de buitenwereld.

Ik begrijp heus dat je erg kwaad bent wanneer mijn moeder kritiek heeft op hoe je onze kinderen opvoedt, want niemand ter wereld weet wat best is voor de kinderen als hun eigen moeder.

Ik begrijp dat moeder zijn betekent dat je heel wat zorgen hebt, een persoon bent die niemand apprecieert, onthoudt of waardeert.

Ik schrijf je deze brief, niet alleen om je te vertellen dat we je missen, maar omdat ik wil zeggen:

“Je bent sterk, je doet het uitstekend en ik bewonder je.”

Deze brief ging al een tijd rond op het internet en het is een prachtig eerbetoon van een man aan zijn vrouw. Hij begreep nooit wat een prachtige job ze deed voordat ze gedwongen werd om zich te verplaatsen in haar schoenen.

Ik hoop dat iedereen die dit leest begrijpt wat een belangrijke job het is om thuis te zijn en te zorgen voor de kinderen.

Deel aub als je ook vindt dat moeders ALLE LOF van de wereld verdienen!

Deze vrouw wrijft elke dag een bananenschil over haar gezicht en dit is de reden!

Wat mensen met dit 6-jarige meisje doen is misselijkmakend – de kerel op het einde is de ergst