in

Vrouw sterft en laat 1,2 MILJOEN na. Maar als je ziet naar wie al dat geld gaat, dat valt je mond WIJD open van verbazing

De meeste mensen beschouwen hun huisdieren als familie. Ze worden behandeld als een broer, zus, zoon of dochter, en worden geliefde met dezelfde onvoorwaardelijke liefde als de rest van de familie. En met Kerstmis ligt er ook voor onze viervoeters een cadeautjes onder de kerstboom. In Carter County in Tennessee kregen alle dieren van een plaatselijk asiel vorig jaar met Kerstmis een heel bijzonder geschenk.

Glenda Taylor DeLawder was een van die huisdiereneigenaars die huisdieren had in plaats van kinderen omdat ze haar hart zo verwarmden. Toen ze in november 2015 op 72-jarige leeftijd overleed, zorgde ze ervoor dat er voor de dieren van het Elizabethton Carter County Animal Shelter gezorgd zou worden.

Lees ook  Man gaat naar werk en wordt bijna doodgeschoten

Bij haar dood liet Glenda haar ganse vermogen, zo’n slordige 1,2 miljoen dollar, na aan het asiel. Op kerstdag 2016 maakten de leiders van het asiel haar gulle gift bekend. Ze gebruikten een deel van het geld om het verblijf van de katten en de honden uit te breiden, en kochten tevens een bestelwagen aan om de dieren makkelijker te kunnen transporteren.

Burgemeester Leon Humphrey was erg dankbaar en postte op Facebook over de grote veranderingen die dit jaar op til staan: “Carter County en het asiel zijn erg gezegend en vereerd met zo’n grote gift, een van de grootste giften ooit voor onze gemeenschap van mensen, katten en honden.”

Lees ook  Man vermoordt vriend, omdat ballen elkaar raken tijdens trio

“De familie van DeLawder vroeg me om met jullie te delen dat haar liefde voor katten en honden zo groot was dat ze een eeuwigdurend geschenk voor hen wilde achterlaten. Ze zou erg blij geweest zijn om te weten dat we dankzij haar geschenk onderdak kunnen bieden aan heel wat toekomstige katten en honden.”

DEEL dit bericht als ook jij het geweldig vond wat deze dame deed!

Redders komen een zwaar uitgehongerde hond tegen. Zelfs de dierenarts is verrast van het gewicht

Om deze redenen bekrasten dorpsbewoners de auto van de 84-jarige. Zijn “wraak” maakt hen sprakeloos