in

Vrouw stapt op vliegtuig om vakantieliefde terug te zien, maar doet dan onaangename ontdekking

Sophie Stevenson (24) is smoorverliefd op Jesse Mateman (21) uit Amsterdam. De twee leerden elkaar kennen tijdens een vakantie in Barcelona. Maar al snel bleek het meer dan een vluchtige vakantieliefde te zijn.

Het verliefde stel sprak af om elkaar snel opnieuw te zien na een fijne vakantie. Mateman nodigde het meisje dan ook uit in Amsterdam. Stevenson moest geen seconde twijfelen en kocht een vliegticket vanuit het Verenigd Koninkrijk richting Nederland voor 350 pond (ongeveer 390 euro). De vrouw was in de wolken en keek ernaar uit om haar geliefde opnieuw in de armen te sluiten.

Lees ook  Gay vader vermoordt baby stiefdochter, omdat hij haar HAAT

Stevenson vertrok naar het vliegveld, waar ze stond te popelen om op het vliegtuig te stappen. Ze vloog richting Amsterdam, maar eens ze daar aankwam stortte haar wereld in. Haar vakantieliefde zou haar komen ophalen op het vliegveld, maar die was nergens te bespeuren. Niet veel later kreeg ze een sms’je van hem waarin stond te lezen “You were pigged”, wat betekent dat de vrouw was beetgenomen.

Lees ook  Zijn zoon werd ontvoert en ver-kracht door een karate instructeur dan neemt zijn vader wraak

De vrouw bleef alleen achter in een onbekend land en zocht naar een hotel waar ze – eens aangekomen – uitbarstte in tranen.

Ze besloot haar moed bij elkaar te rapen en stuurde een woedend bericht terug. “Hoe kun je zo gemeen zijn!”, schreef ze. Aan de andere kant bleef het doodstil. De man besloot haar te blokkeren op sociale media en liet nooit meer iets van zich horen. De vrouw vertrok de volgende ochtend met een gebroken hart terug naar huis.

De artsen zeiden dat ze zou sterven voor ze 1 jaar oud was – 23 jaar later bleken ze verkeerd te zijn

Man vindt geheime kamer in huis en doet een bizarre ontdekking