in

Vrouw overreden door eigen auto nadat ze handrem vergat op te trekken.

Dit zal je dag ongetwijfeld opfleuren – om te zien hoe deze vrouw zichzelf overrijdt nadat ze haar handrem was vergeten op te trekken. Voor je zou denken dat dit gemeen is: ze maakt het goed, maak je geen zorgen. Het is beslist iets waar je om mag lachen. De vrouw parkeerde haar auto voor een huis in Tenterden om enkele eieren te kopen die op een tafeltje waren uitgestald.

Lees ook  Dit huisje is slechts 27m3 maar als je hem van binnen ziet wil je hem zeker hebben!

Maar de eieren zouden er niet lang blijven liggen. Eenmaal de vrouw ze stond te bekijken, begon haar auto langzaam naar haar toe te rollen en duwde haar en het tafeltje op de grond.

Gelukkig voor iedereen die zich zorgen maakt, stopte de auto en rolde dan weer lichtjes achteruit. Dat betekent dat de vrouw – hoewel beschaamd – er ongedeerd vanaf kwam.

Lees ook  Eric (20) had het Downsyndroom en werd door de politie gedood omdat hij een speelgoedgeweer had.

Ze kwam overeind en hoopte wellicht dat niemand het voorval gezien had. Helaas voor haar, hing er een bewakingscamera aan het huis van Chris Puxted. Hij zei: “Dat toont nog maar eens aan dat je nooit je handrem mag vergeten.”

Inderdaad, dat is een waardevol advies. Trek je handrem altijd op, zeker wanneer je in de buurt van een tafeltje staat met fragiele spullen erop.

Moeder bevalt van ‘mini sumoworstelaar’ baby dochtertje van bijna 6 kilo zwaar

Oudste ‘spookkind’ (25) werkte via sociale media aan ontsnappingsplan