in

Vrouw ontdekt dat hond die nooit blaft en die ze in dierenwinkel had gekocht eigenlijk een vos is.

Wat zou jij doen moest je ontdekken dat het huisdier dat je in de dierenwinkel kocht eigenlijk een wild dier is? Kan je je inbeelden dat je een katje koopt en uiteindelijk met een leeuwenwelp naar huis gaat? Of met een coyote in plaats van een husky? Dat was precies wat er gebeurde toen een vrouw vorig jaar in juli een hond in een dierenwinkel kocht.

Mevrouw Wang betaalde 170 euro voor een Japanse Spitz, een ras dat erg veel op vossen lijkt.

Lees ook  Pedofiel ontsnapt uit instelling, wandelde school binnen en zei: “Ik neem gewoon dit kind mee.”

Toen de hond drie maanden oud was, werd ze achterdochtig. Wang vertelde de Chinese media dat ze haar hond kip en hondenvoer gaf, maar dat hij uiteindelijk niet meer wilde eten.

“De vacht werd dikker toen hij drie maanden oud was. Zijn gezicht werd erg spits en zijn staart was langer dan bij een normale hond”, vertelde ze.

Haar huisdier blafte nooit en andere honden leken erg bang van hem.

Lees ook  IJsbeer doodt Nederlander (39) op Spitsbergen

Wang raadpleegde Sun Letian van de Taiyuan Zoo en dan leerde ze de waarheid.

“Gebaseerd op zijn omvang is het een gedomesticeerde vos”, zei Letian. “Het draagt een geur in haar lichaam en die geur kan sterker worden naarmate ze groeit.”

Nadat ze het nieuws leerde, besloot ze om de vos aan de dierentuin te doneren, zodat het in een gepaste omgeving kan leven.

“Als je hem mist, kom dan gerust langs om ons te bezoeken”, zei Leitan nog.

De gigantische zwangere buik van mama verbaast iedereen. Dan wijst verpleegster naar echografie en onthult het ongelofelijke.

12-jarige jongen overlijdt na “spelletje flauwvallen” – nu waarschuwt mama alle ouders…