in

Deze vrouw heeft 31 vingers en tenen

Een vrouw is door haar bijgelovige buren bestempeld als een ‘heks’ dankzij haar wereldrecord omdat ze 31 vingers en tenen heeft.

Kumari Nayak, 63, heeft 19 tenen en 12 vingers, wat betekent dat ze in het Guinness Book of Records staat omdat ze de meeste cijfers ter wereld heeft.

De vorige recordhouder Devendra Suthar heeft 28, met 14 tenen en 14 vingers. Hij ging het recordboek in 2014, maar Kumari zal zijn plaats innemen.

Kumari, afkomstig uit Odisha in India, heeft een respectabele hoeveelheid bekendheid gekregen dankzij haar opmerkelijke cijfers, maar beweert dat mensen in haar stad haar een ‘heks’ noemen en haar op straat vermijden.

Ze zei: “Ik ben met dit defect geboren en kon niet worden behandeld omdat we tot een arm gezin behoorden. Het is nu 63 jaar dat ik deze aandoening heb.

Lees ook  Nicolette Kluijver laat niets aan je verbeelding over met deze kiekjes:

“De bewoners in de buurt, die te veel blind zijn, geloven dat ik een heks ben en blijven uit mijn buurt. Ze komen soms mijn toestand bekijken – maar helpen nooit.

“Ik ben gedwongen binnen te blijven omdat ik anders word behandeld, wat geen prettige manier van behandelen is voor mijn buren.”

Een van haar buren zei: “Dit is een klein dorp en de mensen hier houden teveel van blind geloof.

‘Odisha is een staat van blind geloof en behandelt haar daarom als een heks. Ik weet dat ze een medisch probleem heeft en niets te maken heeft met wat anderen denken dat ze is.

“Ik heb zoveel medelijden met haar dat ze het zich niet eens kan veroorloven om zichzelf te laten behandelen.”

Kumari heeft niet genoeg geld om een ​​behandeling te betalen om haar vingers of tenen te laten verwijderen of behandelen, dus voelt ze zich gedwongen in haar huis te blijven.

Lees ook  Voor alle McDonalds fans: Vanaf nu kun je in de McDonalds trouwen vanaf 350 euro!

Echter, sinds ze over de situatie van Kumari hebben gehoord, hebben overheidsfunctionarissen in India contact gezocht om haar te helpen.

Haar is een nieuw thuis en een pensioen aangeboden zodat ze vanaf nu comfortabel kan leven.

Ze hebben ook gezegd dat ze zullen proberen het bewustzijn onder haar buren te vergroten, om het leven aangenamer en minder eenzaam te maken voor Kumari, wiens toestand zich al had ontwikkeld tegen de tijd dat ze werd geboren.

Namens de Indiase regering zei een woordvoerder van de administratieve afdeling: “We zijn ons bewust van haar situatie en hebben alle mogelijke hulp geboden.

“We leren haar buren ook om haar met liefde en mededogen te behandelen en dat ze geen heks is.”

Lichaam van ‘Amerikaanse Maddie McCann’ teruggevonden 5 jaar nadat ze uit slaapkamer verdween

Amsterdammer (26) ’per ongeluk’ gedood bij opname videoclip