in

Vrouw merkt dat man naast haar op vliegtuig “met zichzelf speelt” en is stomverbaasd over reactie stewards

Een Amerikaanse passagier die onlangs het vliegtuig nam en even een tukje deed, was stomverbaasd toen ze wakker werd en zag dat de man naast haar aan het m*sturberen was. Toen ze daarover een opmerking maakte, reageerde het boordpersoneel niet helemaal zoals ze verwacht had.

“Op 4 juni nam ik een vlucht van United Airlines van Heathrow naar Chicago”, vertelt fotografe Genevieve Pascolla (26) uit Chicago. “Op deze vlucht begon de man naast me te m*sturberen. Ik werd wakker en zag dat hij onder een deken met zichzelf aan het spelen was. Ik heb de vrouw naast mij wakker gemaakt en we hebben samen de stewards ingelicht.”

Lees ook  DIT zijn de symptomen van een schildklieraandoening! Miljoenen vrouwen negeren dit!

Het vliegtuigpersoneel zag al snel dat de vrouwen gelijk hadden en bood hen nieuwe plaatsen aan. Maar Pascolla was stomverbaasd om wat nadien gebeurde. “Ze maakten grapjes over de situatie. Ze vroegen ‘Welk geurtje heb jij op?’ en excuseerden de man omdat hij ‘al wat wijn op had.’ Hij mocht gewoon verder doen, en dat terwijl er een kind vlakbij hem zat.”

Lees ook  Ken jij deze pijnstillende wiet tampons al? Het einde van menstruatiepijn!

De vrouw diende een klacht in bij United Airlines, maar kreeg naar eigen zeggen pas na anderhalve maand excuses voor de “ongemakkelijke situatie” waarin ze verzeild was geraakt. Een woordvoerder van United Airlines liet intussen aan BuzzFeed News weten dat het protocol gevolgd werd. “De klanten werden meteen verplaatst naar andere zitjes in een ander deel van het vliegtuig, en er werden agenten opgeroepen die de man in kwestie stonden op te wachten na de landing.”

Fantastisch nieuws voor Josje Huisman en haar vriend Cle Gyimah

Vrouw op fiets negeert slagbomen op een brug – dan filmt camera hoe ze in de diepte valt.