in

Vrouw loopt snee aan duim op in nagelsalon, verliest maand later bijna haar arm

Vele vrouwen gaan graag en vaak naar een nagelsalon. Dat zoiets potentieel erg gevaarlijk kan zijn, daar staat niemand echt bij stil. Want de overgrote meerderheid van nagelsalons zijn veilige zaken. Maar een vrouw uit het Amerikaanse Tennessee beweert dat ze bijna haar arm verloor nadat ze een vleesetende bacterie had opgelopen.

Jayne Sharp zegt dat ze verschillende operaties heeft moeten ondergaan om het vlees van haar hand te verwijderen nadat ze de infectie had opgelopen tijdens een manicure.

Sharp vertelde aan Fox News dat ze de eerste symptomen begon te ervaren een maand nadat ze zich had gesneden aan haar duim in het nagelsalon ‘Jazzy Nail Bar’ in het stadje Knoxville.

Lees ook  Waarom schoonmaakmiddel Dasty van de Wibra zo mateloos populair is

“Toen ik er zat kwam mijn duim vastzitten en zei ik ‘auw’ maar keek ik zonder veel erg verder naar mijn gsm,” vertelt ze. Maar kort daarna begon haar duim te bonzen en voelde ze zich zo ziek dat het moeilijk was om die nacht te slapen.

Sharp ging de dag daarna medische hulp zoeken door middel van een scan. Ze ging ervan uit dat ze misschien een soort griep had opgelopen. Haar scan was echter negatief, maar verpleger Nikki Brown tekende een cirkel rond haar duim die enorm was opgezwollen.

Jayne kreeg te horen dat ze de duim goed in de gaten moest houden. De dag daarna lag ze zelfs al op de spoedafdeling.

Lees ook  Een stiefmoeder publiceert foto’s van haar stiefdochter samen met haar biologische moeder en stiefvader. Dan ziet iedereen de kleren die ze aanhebben.

Dokter Udit Chaudhuri, een specialist die Jayne behandelde zei: “Ze kon haar arm of vinger verloren hebben moesten ze haar de verkeerde diagnose hebben gegeven.”

Gezien Jayne diabetes heeft, had ze ook een hoger risico om de vleesetende bacterie verder te ontwikkelen. ‘Necrotiserende fasciitis’ heet de ziekte die ze zou oplopen.

De vrouw is nu gelukkig herstellend van de aandoening en heeft al terug gevoel in haar arm na de verschillende operaties. Maar ze heeft er blijvende problemen aan overgehouden.

Hoe eng! Ik had al gehoord over verschillende gevallen van de vleesetende bacterie, maar nooit dat het werd opgelopen in een nagelsalon.

Deel deze tip om ons te helpen deze waarschuwing te verspreiden over necrotiserende fasciitis.

Duizenden wilde katten moeten dood door middel van vergiftigde worstjes.

Kassa voor weduwe na foutje verzekeraar