in

Vrouw is het beu om haar grijze haren te moeten verbergen – een super makeover maakt haar onherkenbaar!

Naarmate we ouder worden, veranderen onze prioriteiten. Tijdens onze jonge jaren worden we erg beïnvloed door wat anderen over ons denken. Maar vandaag zijn we ouder en wijzer, en weten we wat echt belangrijk is. En dat is niet wat er aan de buitenkant zit! Precies daarom voelde de 41-jarige Kerry Grundhoefer zich klaar voor een grote verandering.

Met de hulp van professionele kapper Christopher Hopkins, ook bekend als “The Makeover Guy”, gooide Kerry haar oude gewoontes overboord en transformeerde in een prachtige, natuurlijke versie van zichzelf!

Lees ook  Ouders kussen zieke dochter vaarwel – 30 minuten later horen ze hard geschreeuw uit haar kamer

Voor ze Christopher contacteerde, probeerde Kerry jarenlang haar grijze haren te verbergen met behulp van sterke, schadelijke chemische behandelingen.

Na tientallen jaren van haarverven, extensies en straffe producten, was haar haar erg gevoelig geworden voor bepaalde producten. Toen besefte Kerry dat het tijd was om haar “echte” look te onthullen.

Toen schakelde ze de hulp van Christopher in. Ze wist dat Christopher een van de meest getalenteerde kappers in de buurt was en hoopte dat zijn magie zou werken. Nadat Kerry in de kappersstoel sprong, vertelde ze hem dat ze een kort kapsel wilde. En ze bedoelde heel erg kort!

Lees ook  27-jarige vrouw trouwde met vader van beste vriendin 2 keer zo oud als zij. Nu is ze haar stiefmoeder.

Kerry wilde haar vrienden en echtgenoot choqueren met een look die haar leven en persoonlijkheid weerspiegelde.

Het ogenblik waarop Christopher haar lange lokken begon af te knippen, maakte Kerry zich een beetje zorgen. Maar tegelijk was ze er ook van overtuigd dat de verandering noodzakelijk was.

En het was niet alleen Kerry die even moest slikken toen ze in de spiegel keek. Haar echtgenoot was zo mogelijk nog emotioneler.

Bekijk haar transformatie hieronder!

Niemand kon de zweren op het gezicht van de baby genezen – dan vindt haar moeder een oplossing die de dokters gemist hadden.

Honden van 2 volstrekte onbekenden rennen in de winkel naar elkaar toe. Dan kijken hun eigenaars naar hun oren en beseffen de waarheid.