in

Vrouw heeft elke dag 100 pijnlijke orgasmes en smeekt om hulp

Mona zegt dat artsen haar alleen maar uitlachten toen ze vertelde dat ze constant pijnlijke orgasmes ervaart. “Artsen zeggen tegen me:‘ Oh, dat moet leuk zijn.

Oh, dat moet je man wel leuk vinden. Ik wou dat mijn vrouw dat had, ” onthulde Mona tijdens TV-programma The Doctors.

Ongeveer drie jaar geleden begon Mona te lijden. Ze heeft 100 artsen gezien en naar 19 ziekenhuizen geweest, maar ze zei dat niemand geïnteresseerd was om haar te helpen.

“Ik had 75 tot 100 pijnlijke orgasmes per dag,” zei ze.

De kostprijs was haar huwelijk van 31 jaar. Zij en haar man waren altijd aanhankelijk, maar nu kan hij haar zelfs niet aanraken zonder haar in ondraaglijke pijn te brengen.

Lees ook  49 doden bij aanslag op moskeeën Nieuw-Zeeland

“Je komt op het punt dat je zelfs je partner niet kunt aanraken zonder pijn te hebben,” zei ze. “Dat geeft je het gevoel dat je aan het sterven bent … Liefde zou nooit zo moeilijk moeten zijn.”

Mona werd gediagnosticeerd met aanhoudende genitale opwindingsstoornis (PGAD). Zij en haar man, James, verschenen op The Doctors voor hulp.

Dr. Travis Stork en Dr. Aaron Filler legden uit dat er een nieuw type zenuw-MRI is, samen met een injectie en chirurgische procedure, die de toestand van Mona kan behandelen. Dr. Filler bood zelfs de hele procedure gratis aan.

Lees ook  Opnieuw lijk in water gevonden: Verkeersregelaar dacht dat het een pop was..

“Dit is zo’n zegen. Ik kan me de persoon die ik eerder was niet eens herinneren. Ik heb het gevoel dat ik geheugenverlies heb, ‘zei Mona. “Ik vraag mijn man om me eraan te herinneren niet te vergeten dat ik [hem] liefheb. Mijn lichaam herinnert het zich niet – mijn hart wel, maar mijn lichaam is het vergeten. ”

DEEL dit ondenkbare verhaal met je familie en vrienden op Facebook!

Dief jat volle collectebussen met geld voor zieke kinderen en voedselbank Waalwijk

Gaby Blaaser traint haar billen – De beelden!