in

Vrouw geeft borstvoeding aan een hongerige verstoten baby, die in een doos op straat werd gevonden

Een vrouw in China kreeg de bijnaam “de prachtigste moeder” omdat ze een babymeisje dat op straat werd achtergelaten de borst gaf. De niet nader bij naam genoemde moeder, die 26 jaar oud zou zijn, diende zich meteen als vrijwilliger aan om de baby van amper enkele dagen oud borstvoeding te geven.

De pasgeboren baby werd door voorbijgangers opgemerkt in Xianyang in de Chinese provincie Shaanxi.

Een vrouw die in de buurt werkte, zag een vreemde doos staan voor het gebouw waar ze werkte. Aanvankelijk dacht ze dat het rommel was en besteedde er verder geen aandacht aan. Maar dan hoorde ze een baby huilen en besefte ze dat het uit de doos moest komen.

Lees ook  Dodelijke spierziekte ALS slaat vier keer vaker toe in Herwijnen, onduidelijk of radar rol speelt

Het huilende kind trok andere voorbijgangers aan en toen werd het babymeisje ontdekt. Naast haar lag een halve bus melk en omgerekend 10 euro.

De baby leek ongedeerd.

De baby werd uit de zon weggehaald en ze kreeg water toegediend. De omstaanders beseften dat het kind honger had.

Een jonge vrouw die voorbijkwam, en die pas bevallen was, legde de baby voorzichtig in haar armen, en gaf haar vervolgens de borst. De baby stopte naar verluidt onmiddellijk met huilen. De politie zei dat andere voorbijgangers ook nog geld in de mouwen van de baby stopten. Volgens de lokale sociale dienst heeft de baby kinderverlammingen en mogelijk nog andere medische aandoeningen die verder onderzoek vereisen.

Lees ook  Zo zag Temptation-Rosanna voor alle plastische ingrepen er uit!

Het kind is ondertussen in handen van de sociale dienst van de stad Xianyang. De lokale politie is een onderzoek naar de ouders gestart.

DEEL dit aangrijpende verhaal met je vrienden!

Papa merkt dat de pup met iets worstelt aan het einde van de oprit

Vader neemt zijn babydochter mee naar de begrafenis van haar moeder, die overleed en zo haar leven redde