in

Vrouw doodgebeten door haar twee geadopteerde ‘agressieve honden

Een hondenbaasje werd doodgebeten door haar twee Deense doggen die ze twee jaar geleden geadopteerd had. Dat zeggen de lokale speurders. Mary Matthews (49) werd vrijdag dood aangetroffen in haar badkamer. Haar hele huis in Clearcreep Township in de Amerikaanse staat Ohio zat onder het bloed.

Haar echtgenoot Mark Matthews zat sinds woensdag om een onbekende reden in de gevangenis en deed de verschrikkelijke ontdekking nadat hij vrijdag werd vrijgelaten.

Het hele huis zat onder het bloed en de twee grote maar magere Deense doggen zaten buiten op het terras. De politie schreef: “Het lijkt erop dat ze erin slaagde om hen buiten te krijgen, maar misschien besefte ze de draagwijdte van haar verwondingen niet en dacht dat ze de situatie wel aankon.”

LEES OOK!
Zondag gaat het spoken: windstoten tot 140 km/u en heel nat

De politie zei dat Matthews aan de drank zat en verschillende medicijnen nam. Ze denken dat ze wellicht te geïntoxiceerd was om te beseffen dat ze hulp moest zoeken voor haar verwondingen.

Mary had verschillende bijtwonden op haar benen en er miste een hap vlees uit haar enkel. Mark Matthews zei dat ze de honden twee jaar geleden gered hadden, maar dat een van hen onlangs agressief was geworden en hem gebeten had.

LEES OOK!
Schubdier is mogelijk bron coronavirus

“Ik wilde hen wegdoen, maar dat wou ze niet. Ze houdt van dieren”, zei hij. Matthews zei dat hij hoopt dat anderen leren van de tragedie en hun honden opgeven wanneer ze agressief gedrag beginnen vertonen.

De honden werden meegenomen en geëuthanaseerd.

‘Verpleegkundige neergestoken in GGZ-instelling Castricum’

Sinusproblemen blijken marihuana die man 18 jaar geleden in neus verstopte.