in

Vrouw die neer is geschoten en daarbij haar baby verloor, aangeklaagd voor doodslag.

Een vrouw die in haar buik werd geschoten en daarbij haar baby verloor, is nu aangeklaagd wegens doodslag vanwege de dood van haar ongeboren kind.

Marshae Jones, 27, zou een ruzie hebben gehad met Ebony Jemison, 23, toen ze vijf maanden zwanger was, meldt AL.com.

Het gevecht, dat plaatsvond in december 2018, eindigde in Jemison die Jones in haar onderbuik neerschoot. Jones verloor later haar ongeboren baby.

Een jury in Birmingham, Alabama, heeft Jones aangeklaagd over de dood van de ongeboren baby – bewerend dat ze de strijd initieerde die leidde tot geweerschoten.

De politie beschuldigde Jemison aanvankelijk van doodslag, maar de aanklacht werd ingetrokken toen de grand jury van Jefferson County haar niet aanklaagde nadat de politie zei dat Jemison zichzelf verdedigde in de situatie.

Pleasant Grove politieluitenant Danny Reid zei: “Het onderzoek toonde aan dat het enige echte slachtoffer hierin de ongeboren baby was.

Experts verbluft: drieling corona-positief, ouders niet

“Het was de moeder van het kind die de strijd initieerde en voortzette die resulteerde in de dood van haar eigen ongeboren baby.”

Volgens luitenant Reid brak de strijd uit over de vader van de ongeboren baby van Jones.

“Laten we niet uit het oog verliezen dat de ongeboren baby hier het slachtoffer is,” zei hij. “Ze had geen keus om onnodig in een gevecht terecht te komen waar ze op haar moeder vertrouwde voor bescherming.”

Hij voegde eraan toe dat de foetus ‘afhankelijk was van zijn moeder om te proberen deze te beschermen tegen kwaad, en dat ze niet op zoek moest gaan naar onnodige fysieke onenigheden’.

De ongebruikelijke uitspraak is door velen veroordeeld.

Amanda Reyes, uitvoerend directeur van het Yellowhammer Fund, dat financiering biedt aan vrouwen die op zoek zijn naar abortussen in Alabama, heeft de aanklacht sterk veroordeeld.

In een verklaring zei ze: “De staat Alabama heeft wederom bewezen dat het moment dat een persoon zwanger wordt haar enige verantwoordelijkheid is om een ​​levende, gezonde baby te produceren en dat elke actie die ze overweegt die een zwangere persoon neemt als een criminele daad kan worden beschouwd.

Man (39) veroordeeld tot celstraf voor s*ksueel uitbuiten minderjarige meisjes

“Vandaag de dag wordt Marshae Jones beschuldigd van doodslag omdat ze zwanger was en werd neergeschoten tijdens een ruzie met een persoon die een pistool had. Morgen zal het weer een zwarte vrouw zijn, misschien omdat ze wellicht iets gedronken heeft tijdens de zwangerschap.

“We verplichten ons ertoe om ervoor te zorgen dat Marshae uit de gevangenis wordt vrijgelaten op borgtocht, assistentie verleent bij haar wettelijke vertegenwoordiging en zich inspant om ervoor te zorgen dat ze recht krijgt op gepaste verzorging voor de vele aanvallen die ze heeft doorstaan.”

Jones wordt naar de gevangenis in Jefferson County gebracht, waar ze op een obligatie van $ 50.000 wordt vastgehouden.

Bizar verschijnsel wekt nieuwsgierigheid, dus besluit man zijn drone erin te vliegen. Bizarre beelden!

Nabestaande gezinsdrama Dordrecht: vader Wendell was geen agressief persoon