in

Vrouw die geen geld had voor dierenarts liet gezonde hond inslapen met pijnlijke insuline injectie.

Een vrouw die zich geen dierenarts kon veroorloven liet een van haar gezonde honden inslapen met een pijnlijke insuline injectie. Dat meldt de plaatselijke politie.

Tisha Lynn (44) uit Navarre in de Amerikaanse staat Ohio zou de pijnlijke dood van een van haar twee huisdieren uitgevoerd hebben na een gevecht met een andere hond op 6 september. De eigenaar van het woonwagenpark waar ze woont, dreigde ermee haar uit haar woonwagen te zetten indien ze de dieren niet binnen de 24 uur zou laten inslapen.

Lees ook  Acht pups gestolen op klaarlichte dag – “Ze kunnen nog niet zonder hun mama”

Daarna injecteerde Lynn de twee dieren – een zevenjarige Duitse herder genaamd Missy en een zesjarige hond genaamd Zeke – met 30 shots van haar eigen anti-diabetesmedicijn.

De wreedheid kwam aan het licht nadat ze in haar lokale wassalon in elkaar stortte en aan andere mensen opbiechtte wat ze gedaan had. De politie werd erbij gehaald, die haar naar haar huis vergezelden.

Lees ook  Vrouw roept de honden om naar huis te komen. Maar kijk eens wat er achter hen aankomt…

Daar leken de honden in goede gezondheid, maar toen de medewerkers van de dierenbescherming arriveerden, begon Zeke te braken. Hij werd overgebracht naar een dierenkliniek, waar hij korte tijd later overleed.

Het is niet bekend hoe het met de andere hond genaamd Missy gaat.

Lynn werd aangeklaagd wegens dierenmishandeling en aangehouden.

86-jarige vrouw mishandeld in verzorgingstehuis

Foto’s: maak kennis met de knappe vriendin van Arjen Lubach