in

Vrouw denkt dat mes nep is en steekt haar vriend neer in spookhuis

Een Amerikaanse vrouw heeft vrijdag haar vriend naar eigen zeggen “per ongeluk” neergestoken in het Nashville Nightmare spookhuis. Zij dacht dat het mes uit het realistische horrorhuis ook nep zou zijn, maar dat was niet het geval. De jongeman moest in allerijl naar het ziekenhuis worden gebracht, zo schrijft The Tennessean.

Het was een medewerker van de attractie, die de vrouw het mes aanreikte. Of dat dacht de Amerikaanse vriendengroep toch, die met zijn vieren lachend aan het griezelen waren in een spookhuis voor Halloween. De vreemdeling vroeg haar of er iemand haar wel eens irriteerde. “Steek hem dan neer!” zou hij gezegd hebben. De vrouw dacht dat het mes nep was en luisterde.

Lees ook  Vieze luchtjes in de keuken na frituren? Zó laat je ze weer verdwijnen!

“Toen ze het voorwerp terugtrok, realiseerde ze dat er bloed op het mes zat. Er zat een gat in het shirt van het slachtoffer en er spoot bloed uit zijn linkerarm”, staat in het politierapport. De onbekende man nam het mes vervolgens weer terug en verdween in de chaos. Het slachtoffer werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht en behandeld.

Twee vrienden uit de groep en het slachtoffer verklaarden dat ze ervan overtuigd zijn dat de vrouw geen kwaad in de zin had. Ze geloofden allemaal dat de onbekende man als acteur deel uitmaakte van een act binnen het spookhuis en dat het mes niet echt was. Een politiewoordvoerder liet weten dat de vrouw niet wordt vervolgd voor een misdrijf.

Lees ook  Horrorvrachtwagen kwam toch via Belgische haven naar Engeland

De onbekende mannelijke verdachte werd door de vrienden beschreven als een magere man die zijn gezicht met schmink had omgetoverd in een doodshoofd. Hij droeg een rieten hoed met daaromheen een gestreepte band.

Nashville Nightmare en Thirtheen Floor Entertainment Group wilden geen commentaar leveren op het incident.

Ouders moeten rekening van €110.000 betalen nadat uitstap van zoontje naar het museum uitdraait op een nachtmerrie.

Speurder die meewerkte aan onderzoek heeft onwaarschijnlijk nieuws over verdwenen Maddie McCann: “Ze leeft nog! Dit is er met haar gebeurd”