in

Vrouw bevalt in de badkamer – laat de baby achter in een afvalcontainer zodat ze kan feesten

In de stad Ryazan in Rusland deed een vrouw die werd geïdentificeerd als Yulia iets gruwelijks. De jonge zwangere vrouw begon naar verluidt samentrekkingen te hebben toen ze midden in een drankfeestje was met haar vrienden, volgens The Sun.

De vrouw, die 31 was toen het incident in 2019 werd gemeld, zou tegelijkertijd ook moeder van twee zijn geweest.

Er werd gemeld dat toen het tijd was om te bevallen, ze zichzelf opsloot in een badkamer en beviel van haar baby terwijl ze op de wc-bril zat.

“Ze [Yulia] hoefde niet eens de navelstreng door te snijden omdat deze eraf was gevallen. Het is mogelijk dat alcohol haar spieren ontspande en de levering snel en gemakkelijk was,” zei Aleksandr Sanferov, een woordvoerder van het Russische onderzoek Commissie.

Lees ook  Onderzoek heeft bewezen dat popcorn net zo voedzaam is als groenten en fruit.

De moeder van twee bewaarde haar baby vervolgens in een vuilniszak en liet hem achter in een afvalcontainer.

Er werd ook beweerd dat Yulia vervolgens terugkwam in de flat en het feesten hervatte met haar vrienden.

Ongeveer twee uur bleef de babyjongen in de vuilcontainer totdat zijn geroep werd gehoord door een passerende vrouw. Hulpdiensten werden geïnformeerd en de baby werd naakt en bedekt met bloed gevonden.

Onmiddellijk werd de baby naar de intensive care gebracht. Na de eerste paar uur op deze wereld in extreem koude temperatuur te hebben doorgebracht, was de lichaamstemperatuur van de kleine ongeveer 24 ° C (75.2 ° F).

Nadat het ziekenhuis in een ernstig levensbedreigende toestand was bereikt, werd bij de baby hypothermie vastgesteld en werd gemeld dat zijn organen begonnen te stoppen.

Lees ook  Politie waarschuwt voor DEZE nieuwe truc van oplichters, deze mensen zijn NIET van PostNL!

“Artsen deden al het mogelijke om het leven van de baby te redden,” zei een van de ambtenaren.

Toen de politie Yulia vond, was ze nog steeds aan het feesten met haar vrienden; ze vonden zelfs bloed in het toilet en in de badkamer bij het doorzoeken van haar appartement.

De moeder, die werkte als straatreiniger, gaf aan de politie toe dat ze haar pasgeboren baby had gedumpt zodat ze kon blijven feesten met haar vrienden.

“Ze vertelde haar vrienden niet over de baby en ging gewoon door met feesten nadat ze er vanaf was,” zei Aleksandr Sanferov.

Destijds werd ook gemeld dat als Yulia schuldig werd bevonden, ze vijf jaar in de gevangenis zou zitten en de ouderlijke rechten over haar andere twee kinderen zou verliezen.

André geniet van zijn grote liefde

Gedumpte hond loopt achter auto baasje aan totdat pootjes kapot zijn.