in

Vrouw beseft dat echtgenoot een minnares heeft – regelt verjaardagscadeau dat hij nooit meer zal vergeten.

Als je het gezegde “boontje komt om zijn loontje” echt wil begrijpen, moet je dit verhaal lezen. Het doet al een tijdje de ronde en het plot zelf is niet meteen het meest vreugdevol, maar het is wel entertainend. Het verhaal is simpel: een vrouw verdenkt haar echtgenoot van overspel en staat op het punt om hem te ontmaskeren.

Maar het is de manier waarop die een glimlach op ons gezicht tovert – want deze vrouw dat wraak het best koud wordt opgediend … en bij voorkeur op de verjaardag van haar echtgenoot.

“Dus ik had het gevoel dat mijn echtgenoot me bedroog omdat hij heel wat verdachte signalen uitstuurde. Constant lachen en glimlachen wanneer hij berichtjes stuurde, en zeggen dat het zijn moeder was als ik hem vroeg wie het was. Elke avond moeten overwerken. Wanneer ik zijn collega’s belden, zeiden ze dat hij al uren geleden vertrokken was. Als ik hem vroeg wat er aan de hand was, lachte hij het weg en zei dat het iets was dat ze op kantoor soms met elkaar deden.

De laatste druppel was toen hij om 23:30 de deur uit ging om ‘melk’ te halen en pas om 2 uur ’s ochtends terugkwam. Uit ervaring kan ik het advies geven om een privédetective in te huren wanneer je weet dat je partner overspel pleegt. Ze zijn goed in wat ze doen en kunnen voor nuttig bewijsmateriaal zorgen dat echt helpt in de latere echtscheidingsprocedure.

Lees ook  Knappe dame vertelt het meest walgelijke onenightstand-verhaal dat je ooit zal horen

We spoelen verder naar zijn verjaardag enkele maanden later. Ik weet wat jullie denken. Waarom zou ik maanden wachten om hem te confronteren en moest het echt op zijn verjaardag? Het antwoord op de eerste vraag is dat ik zoveel mogelijk bewijs wilde verzamelen om aan mijn advocaat te overhandigen. Ook wilde ik wat meer tijd om een nieuwe verblijfplaats te zoeken, enz. Antwoord op je tweede vraag is dat het uiteraard op zijn verjaardag moest. Nadat ik hem gevraagd had wat hij op zijn verjaardag wilde doen, zei hij dat ik misschien beter met vrienden de stad zou uitgaan omdat hij op zijn verjaardag toch zou moeten werken en er niet aan herinnerd wilde worden dat hij ouder werd.

Dus ik wist dat er iets op til was en nadat ik een fles champagne en twee glazen in de kast verstopt vond, knapte er iets. Ik deed wat elke gevoelige vrouw zou doen. Ik vertrok naar het huis van een vriendin en deed alsof ik met vriendinnen de stad uit was. Toen ik daar was belde ik zijn moeder, vader, zus en verschillende vrienden. Ik zei hen dat ik hem een grote verrassing wilde geven door in zijn kamer te sluipen met ballonnen, slingers, toeters en een grote taart met kaarsjes. Klinkt leuk, toch? Nou, dat was het ook.

Lees ook  De sloop van deze schoorsteen gaat goed mis: Deze beelden zijn SCHOKKEND!

Ik had met iedereen afgesproken buiten mijn appartement om 8:30 u ’s morgens. We propten ons allemaal in de lift (met z’n achten). Zijn moeder hield de taart vast en ik herinnerde iedereen eraan dat ze zo stil mogelijk moesten zijn. Ik steek mijn sleutel in het sleutelgat en doe de deur open. We sluipen allemaal naar binnen, door de gang naar de slaapkamer. Iedereen had een toeter vast en zijn moeder had de taart.

Toen ik de deur openzwaaide, riepen we in koor ‘verrassing!’

Maar de verrassing was voor ons en daar lag mijn echtgenoot poedelnaakt met zijn minnares die met wijd opengesperde ogen naar ons lagen te staren. Mama liet haar taart vallen, zussen krijsten, vader begon te roepen. Ik probeer zo geschokt mogelijk te doen terwijl zijn vrienden iedereen naar buiten probeerden te duwen. Mijn echtgenoot, excuseer, ex-echtgenoot zat te snotteren. Dat allemaal terwijl de minnares haar panty’s aantrok en het op een lopen zette.

Onnodig te zeggen dat het een van de beste verjaardagscadeaus ooit was.”

Deed deze vrouw het goede?

Perfect gezonde mensen werden uit vrije wil gehandicapt en beweren dat ze nu gelukkiger zijn.

Mama hoort gekreun uit babyfoon komen – en is doodsbang om te ontdekken dat baby niet alleen is.