in

Vrouw belt takelwagen om plaats te maken op parkeerterrein

Een automobiliste in het Noord-Hollandse Schoorl raakte afgelopen weekend zó gefrustreerd dat ze geen parkeerplek kon vinden dat ze een takelbedrijf belde. Ze had een auto uitgekozen die dan wel even voor haar weggesleept zou kunnen worden.

De berger kwam keurig opdagen en de belster gaf opdracht om even een auto weg te slepen zodat zij er zou kunnen parkeren.

  Na: een bezoekje aan deze club hou je sowieso een pijnlijke pretstok over

De chauffeur van de takel krabde zich even op het achterhoofd van verbazing en weigerde uiteraard om een auto zomaar weg te slepen.

Voor het voorrijden rekende de mevrouw de kosten van de takel af, en daarmee was voor de politie voorlopig de kous af. Kennelijk lukt het de dame in kwestie uiteindelijk wel om een plaatsje te vinden, maar was haar vreemde gedrag nog niet over.

  Rachel Hazes dolblij met schoondochter Bridget: ‘We bellen, we appen, echt een leuk wijf’

Ze was inmiddels bij een tankstation aangekomen waar ze alle noodknoppen indrukte. De pompen kwamen daardoor stil te liggen en het tankstation belde de politie omdat ze de dame toch wat verward vonden.

Met de crisisdienst besloten de agenten dat ze opgenomen moest worden. Hopelijk gaat het inmiddels beter met haar toestand.

1 op 10 mensen vind een partner die McDonalds zonder hen eet net zo erg als vreemdgaan

Bianca (24) werd geschept door een auto en onder het bloed achtergelaten