in

Vrouw belt politie over vermiste kleindochter – politie doorzoekt huis en doet bloedstollende ontdekking.

Je kinderen veilig houden is meer dan een keuze, het is een natuurlijk instinct. Er is voor een ouder niets erger dan het idee dat hun kinderen gekwetst of vermist zouden geraken. Daarom is het zo vreemd dat sommige ouders de verantwoordelijkheid negeren die bij de opvoeding van een kind komt kijken.

Dat was ook het geval met een 5-jarig meisje Angel, die gelukkig gered werd door haar stiefoma. Het begon allemaal met een telefoontje naar de politie wanneer de bezorgde Linda Benskey voelde dat er iets aan de hand was …

Linda Benskey had haar stiefkleindochter al maanden niet gezien – een feit dat haar bezorgdheid alleen nog maar deed toenemen.

Ze besloot de politie te bellen en vroeg hen om even langs te gaan bij het huis van haar stiefzoon en zijn partner. Ze dacht dat het gewoon een routinecontrole zou worden, maar wilde gewoon weten of de kleine Angel oké was.

Lees ook  Vriendje van vrouw begon haar 3-jarige dochter te “scalperen” … En daar hield het niet bij op.

De politie stemde in en bracht een bezoek aan het huis van Adam Byrd en Crystal Carnahan. Wat ze daar zouden vinden, schokte hen diep.

Nadat ze het huis doorzocht hadden, troffen ze de kleine Angel aan opgesloten in een kast onder de trap. Ze zat van kop tot teen onder het vuil en had verschillende verwondingen – duidelijk van slagen en ook brandwonden.

Tracey Harrell, de vorige zorgverlener van het kind, werd door de politie gevraagd om zich bij de zoektocht aan te sluiten. Ze vertelde: “Haar kleine handjes trilden. Haar haar was geschoren, maar wat niet geschoren was, werd eruit getrokken in plukken, dus ze had overal kale plekken.”

“Het gezicht van het meisje was vuil en vol snijwonden. Ze had blauwe plekken in haar hals.”

Angel was praktisch onherkenbaar van het meisje dat voordien blonde krullen en stralende blauwe ogen had.

De politie kon niet zeggen hoe lang ze daar al onder de trap zat, zo erg was haar toestand. Angel antwoordde met “Ik weet het niet” toen haar gevraagd werd wanneer ze voor het laatst gegeten had.

Lees ook  Man weet niet dat hij op het punt staat de ergste nachtmerrie te filmen, als hij vreemd gegrom in de achtertuin hoort

Het feit dat Harrel aanwezig was, bleek een zegen want zij kon Angel toch een beetje troost bieden. Meteen na haar redding zocht de 5-jarige Angel de omhelzing van Harrel op.

“Ze klampte haar armen rond mij. Ik liet haar liggen en ze bleef maar zeggen: ‘Laat me niet alleen, laat me niet alleen’”, legde Harrel uit.

Sinds de ontdekking werden Byrd en Carnahan aangeklaagd wegens kindermishandeling, verwaarlozing en aanval met een dodelijk wapen. Ondertussen zijn de broer van Linda Benskey en zijn vrouw, alsook de biologische moeder, ermee bezig om het hoederecht over het meisje te krijgen.

De sociale werker die de zaak had moeten opvolgen, werd ontslagen wegens grove nalatigheid.

Bekijk het videoverslag hieronder!

Vuilnisman ziet iets bewegen in de vuilniswagen. Sinistere ontdekking doet zijn bloed stollen.

Mama van 4 in seconden gescalpeerd na simpele vergissing – nu waarschuwt ze alle vrouwen.