in

Vrouw adopteerde hond, maar verwaarloosde hem omdat ze het “te druk” had.

Een vrouw uit Florida adopteerde onlangs een hond uit een asiel. Ze bracht het dier mee naar huis, maar weigerde om voor de arme hond te zorgen.

Toen de hond gevonden werd door de lokale dierenbescherming die haar huis inspecteerden, beweerde ze dat ze het te druk had. Ze zei dat ze “vergeten” was om de hond die ze net geadopteerd had te voederen.

De naam van de hond was Richter en hij werd pas geadopteerd uit een asiel in Sarasota County in de VS. De 20-jarige Alexandria Drew was echter niet bekwaam om voor de hond te zorgen.

Lees ook  Pas op voor de schadelijke stinkwants die graag in huis overwintert

De vrouw probeerde de hond terug te bezorgen aan het asiel omdat hij graatmager was geworden. Alexandria beweerde zelfs dat het een straathond was die ze op straat had aangetroffen. Maar het personeel herkende Drew meteen en wisten dat het geen zwerfhond was.

Meer nog, een microchip onthulde dat Richter in werkelijkheid de hond van Alexandria was! In plaats van hem terug naar het asiel te brengen, bracht ze hem naar de dierenbescherming omdat ze de vergoeding voor het asiel van 25 euro niet kon of wilde betalen.

Lees ook  Als de zwarte kat de tuin uit komt, hangt er een levende slang uit zijn neus! Maar een tweebener weet daar de juiste remedie voor

Richter werd nu overgeplaatst naar een ander asiel, waar hij langzaam op krachten komt. We hopen dat hij snel een nieuwe thuis vindt. De vorige eigenaar van Richter werd gearresteerd en aangeklaagd wegens dierenmishandeling.

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT!

Laatste wens van stervende man is om zijn hond nog een keertje te zien en iedereen huilt.

Hond leeft 5 jaar buiten vastgeketend. Het enige woord dat deze puppy kende was “nee”.