in

Vrouw (55) geraakt ’s ochtends nooit uit bed – zie nu haar verbijsterende transformatie

De jaren waarin de kinderen het ouderlijk nest verlaten hebben, en waarin moeders meer tijd voor zichzelf hebben, en bovendien bijna met pensioen zijn, worden wel eens de ‘gouden jaren’ genoemd.

Maar voor sommige vrouwen is de motivatie om elke dag zonder veel verantwoordelijkheden op te staan (geen kinderen meer om op te voeden, geen carrière meer) bijzonder moeilijk.

De vrouw die je zal zien in de video hieronder vertelde aan transformatiespecialist Christopher Hopkins, dat ze ’s ochtends nooit uit bed geraakt.

Lees ook  Zin vader wikkelt hem in een deken voor de nacht en laat hem slapen. Als hij hem er de volgende dag af haalt is zijn reactie onbetaalbaar!

“Ik ben 55 jaar en ik wil ’s ochtends nooit uit bed. Ik kijk de hele dag Netflix en ik eet ongezond,” zegt ze.

Patricia, afkomstig uit North Dakota, zegt dat ze misschien een fysieke transformatie nodig heeft. Ze vertrouwt Christopher dan ook volledig.

Kijk maar eens naar haar verbijsterende transformatie. Het is duidelijk dat ze hem kon vertrouwen, want ze ziet er 20 jaar jonger uit.

Lees ook  Wilfred Genee (52) kijkt graag naar kleine meiden "Ben ik een viespeuk"

Haar transformatie is best schokkend. Ze vertelt voor de camera hoezeer ze onder de indruk is door de verandering. Ze had het nooit durven dromen.

Christopher vertelde over Patricia, “We gebruikten haar natuurlijke golvende haren, en kleurden haar haren met een neutraal blond kleur.

Samen met een subtiele maar mooie kleurencombinatie en wat make-up, ziet ze er opnieuw een echte prachtvrouw uit. Wat een schitterende dame!”

Willem Holleeder niet onder de indruk van Judas: ‘Ik ben in slaap gevallen’

Eigenaar waterput: “Geloof niet dat Yulen (2) in de put is gevallen”