in

Vrouw (33) bezwijkt twee jaar na verkr*chting alsnog aan verwondingen

Toen de Russische Anna Barmina (33) twee jaar geleden in een bos gevonden werd, leefde ze nog maar nauwelijks. Gizar Ziyangareev (39) had haar verkr*cht met een afgebroken tak en daarmee een groot deel van haar organen beschadigd.

Anna vocht voor haar leven, maar werd nooit meer de oude. Deze week overleed ze alsnog aan haar verwondingen.

Vrijgelaten uit gevangenis
Bouwvakker Gizar was nog maar net vrijgelaten uit de gevangenis, toen hij Anna in 2015 aanviel. De man had een straf uitgezeten voor het aan-randen van zijn buurvrouw en een minderjarig meisje, en had in diezelfde week ook al drie andere vrouwen verkr*cht in de stad Oefa.

Verkr*chting
Op de bewuste dag viel Gizar Anna aan met een mes, waarna hij haar de bosjes in trok en verkr*chtte met de afgebroken tak van een boom. Vervolgens stal hij haar laptop en mobiele telefoon, samen met 840 euro cash. Hij liet Anna voor dood achter in het bos.

Lees ook  Het publiek vindt hem te oud – maar kijk nu wanneer hij begint te dansen.

Schade aan organen
De agenten die ter plaatse kwamen noemden het de ‘gruwelijkste en wreedste aan-randing’ die ze ooit hadden gezien. Anna leefde nog maar nauwelijks en bleek zware schade aan haar organen opgelopen te hebben. Dit leidde uiteindelijk tot een hartaanval, waarna Anna in een maandenlange coma terecht kwam.

Nooit meer de oude
Pas na een jaar kwam Anna weer bij kennis, maar ze werd nooit meer de oude. De vrouw kwijnde langzaam weg in haar ziekenhuisbed. Ze viel 30 kilo af en sprak nooit meer een woord. Deze week overleed ze alsnog aan haar verwondingen.

Lees ook  Politiewaarschuwing: Dit is waarom vrouwen altijd een karabijnhaak aan hun tas moeten dragen

Strafvermindering
Gizar kreeg uiteindelijk 23 jaar cel: één van de langste straffen die een verkr*chter ooit kreeg in Rusland. Hij tekende echter een beroep aan en slaagde er in om toch nog een maand van zijn straf af te krijgen door aan te voeren dat hij een oude moeder en drie kinderen had die moesten worden onderhouden.

‘Monster’
Voor de familie van Anna is het onbegrijpelijk dat Gizar strafvermindering heeft gekregen. Haar moeder noemt hem een ‘onmenselijk monster’ en vroeg zelfs om herinvoering van de doodstraf. ‘Ik snap niet dat hij er zo mild vanaf komt. Elke vermindering van zijn straf is een fout signaal. Anna krijgt geen tweede kans. Hij kan nog vrijkomen en gewoon verdergaan met vrouwen verkr*chten.’

De jury is verward als 4 omaatjes auditie komen doen. Dan zetten ze de zaal op z’n kop dankzij hun leuke dans

Medewerkster van kinderdagverblijf verbrandde 5 kinderen met lijm.