in

Vrouw (31) doodgestoken in Leidschendam: ‘Ik hoorde help, help’

In een huis in Leidschendam is vrijdagmiddag een vrouw van 31 doodgestoken. Dat bevestigt de politie. Het slachtoffer is de bewoonster van het huis.

Kort na de steekpartij hebben agenten in de omgeving een 43-jarige man als verdachte aangehouden.

De steekpartij was rond 12.45 uur in een appartement aan het Abdijland in Leidschendam. Er werden meerdere ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

De politie heeft het huis afgeschermd met een zeil en doet onderzoek. De straat is ruim afgezet met politielinten. Volgens de politie ligt de aanleiding vermoedelijk in de relationele sfeer.

Lees ook  Heb je last van blaren? Dan zul je verbaast zijn hoe makkelijk en effectief dit middel werkt!

Een ooggetuige zegt tegen Omroep West dat ze iemand hoorde gillen die op het balkon stond. ‘Ik hoorde help, help’, vertelt de vrouw.

‘Toen zag ik dat een vrouw bij d’r keel werd vastgehouden door een man. Die man was in het zwart gekleed.’

Hulpdiensten
Veel mensen zijn komen kijken, nadat ze een politiehelikopter hoorden. ‘Ik zag dat er vijf politieauto’s waren’, vertelt een omstander. ‘Ze zijn naar binnen gerend en vlak daarna kwamen de ambulances.’

Lees ook  Het is weer raak: Sylvie gespot met nieuwe liefde

Burgemeester Klaas Tigelaar van Leidschendam-Voorburg laat weten geschrokken te zijn. ‘Mijn gedachten gaan uit naar de nabestaanden van deze jonge vrouw’, zei hij vrijdag aan het begin van de avond. ‘Voor direct omwonenden is dit ook zeer ingrijpend, ik leef met ze mee.’

Bianca (24) werd geschept door een auto en onder het bloed achtergelaten

Man zwaargewond nadat hij vechtende honden uit elkaar haalt