in

Vriendje van vrouw begon haar 3-jarige dochter te “scalperen” … En daar hield het niet bij op.

Andrew Milburn uit Russiaville in Indiana nam het 3-jarige dochtertje van zijn vriendin mee naar een feestje in het huis van zijn ouders. De moeder van het meisje, Noel Maxwell, was thuisgebleven om wat te uit te rusten. Toen Millburn en het jonge meisje later terug thuiskwamen, sliep Maxwell nog.

’s Ochtends zag Maxwell dat het hoofdje van haar dochter gezwollen was en vol blauwe plekken stond en vroeg Milburn wat er gebeurd was. Milburn beweerde dat het meisje tijdens het feestje van haar stoel was gevallen. Maxwell bracht haar dochter naar het ziekenhuis en daar bleek dat de verwondingen overeenstemden met “scalperen.”

Lees ook  Zeg voorgoed vaarwel tegen spataderen door gebruik te maken van één simpel ingrediënt!

Scalperen? Inderdaad, Milburn was erin geslaagd om de huid op haar schedel los te maken. De zwellingen werden veroorzaakt door het bloed dat onder haar huid was komen te zitten. Het meisje werd overgebracht naar een gespecialiseerd kinderziekenhuis en een onderzoek werd ingesteld.

De onderzoekers ontdekten dat Milburn de driejarige in het huis van zijn ouders bij haar haren had rond gesleurd. Het jonge meisje werd vervolgens verschillende keren op het hoofd geslagen.

Lees ook  Mishandeld hondje voelt dat er iets mis is – vindt 3-jarig meisje bibberend in de vrieskou

Waarom de ouders niets deden om deze mishandeling te stoppen is onduidelijk. Milburn werd aangehouden en vervolgd wegens kindermishandeling en zware slagen en verwondingen aan een minderjarige.

Zijn borg werd vastgesteld op 25.000 dollar. Na enkele dagen in het ziekenhuis werd de peuter weer ontslagen en naar huis gestuurd.

Tiener stapt het podium op om te zingen. Dan vraagt Simon om naar de stoel naast zijn moeder te kijken.

Heel irritant, de hik! Met dít vreemde trucje ben je er in een paar seconden vanaf