in

Vreselijke wantoestanden in kinderdagverblijf in BELGIE: Dit is wat er aan de hand is

Ouders van kinderen in kinderopvang Driekoningen in Sint-Niklaas, België slaan alarm. Volgens hen is de veiligheid van hun kinderen ernstig in gevaar.

Niet alleen de ouders, maar ook de personeelseden van de crèche geven toe dat er regelmatig wantoestanden gebeuren waardoor het welzijn van de kinderen in gevaar komt. De vakbonden zijn hierover niet verwonderd. Het personeel is de wantoestanden immers al langer beu. “Dit is de oorzaak van besparingen”, aldus ACOD.

Zo zouden de kinderen bedorven eten voorgeschoteld krijgen en liggen er tegenwoordig overal glasscherven in de crèche. Zelfs in de bedjes van de kinderen lag er glas. Levensgevaarlijk, klinkt bij de ouders. De ouders zien echter nog meer problemen in het kinderdagverblijf: de beveiliging van de toegangsdeur zou haperen, waardoor er een grote kans bestaat dat kinderen weg kunnen lopen.

Lees ook  Dit monster slingerde haar 3 maanden oude puppy uit de auto en brak haar schedel.

De oorzaak voor de glasscherven zouden slecht uitgevoerde renovatiewerken zijn. Dat meldt het stadsbestuur van Sint-Niklaas, maar volgens hen is er nooit een kind in gevaar geweest. “Onze aannemer is daarbij helaas heel onoordeelkundig te werk gegaan”, aldus schepen van kinderopvang Marijke Henne (N-VA). “In plaats van de glazen er voorzichtig uit te nemen, heeft hij die allemaal gebroken.” Dat leidde ertoe dat er heel wat schreven in het kinderdagverblijf bleven liggen. De aannemer werd herhaaldelijke keren gevraagd om alles op te kuisen, maar volgens de schepen is hij niet altijd even zorgvuldig te werk gegaan.

Lees ook  Bedrieger Ruben wordt betrapt en vond deze brief en nog een andere verrassing op zijn voorruit

21-jarige vrouw toont ernstige verwondingen: Haar verhaal is schrijnend

Vrouw steekt haar man in brand nadat ze hem betrapt op het verkr*chten van haar 7-jarige dochter.