in

Vreselijk nieuws dreigt voor boer Henk en Fiona

Voor het Boer Zoekt Vrouw-stel Henk en Fiona dreigt er slecht nieuws. Doordat er maatregelen getroffen moeten worden tegen het toenemende stikstofgehalte in Nederland, zien uitbreidingen van hun boerenbedrijf er in de toekomst somber uit…

Het is alweer zeven jaar geleden dat boer Henk als een blok viel voor Fiona. Inmiddels boert het koppel er nog lekker op los, maar dat kan binnenkort flink veranderen.

Door nog strengere milieumaatregelen moeten Henk en Fiona binnenkort waarschijnlijk afscheid nemen van een deel van hun koeien.

LEES OOK!
Wedden dat je dit ei niet in je mond krijgt zonder het te breken..

Iets wat ze twee jaar terug niet in de koude kleren is gaan zitten… ”Ik heb zelf toen 18 stuks vee weg moeten doen,” vertelt Henk aan Shownieuws. ”Het gaat echt aan je hart…

Als je echt gewoon goede koeien aan het uitzoeken bent van: jullie moeten maar weg. Het is echt een hele moeilijke periode geweest.

Het heeft betekend dat ik financieel minder omzet kon draaien. Ik ben echt gewoon in een veel mindere positie terecht gekomen.”

LEES OOK!
Explosie in bovenwoning Terborg: 6-jarig meisje zwaargewond

De angst voor herhaling is groot. ”Als je dan eventueel nog een keer gekort wordt, dat zou wel een genadeklap kunnen zijn. Ik heb nog veel dingen waar ik in moet investeren.

Op een gegeven moment overleef je dat niet.” Waar Henk vooral voor vreest is de toekomst die hun 3-jarige zoontje Owen, de 2-jarige Jolene en de halfjaar oude Lizzy te wachten staat.

”Hoe jammer als ik niks na te laten heb voor de kinderen.”

Gerucht – Vrouw van Lil Kleine is opnieuw zwanger..

Zwangere wolvin Naya waarschijnlijk ‘kwaadwillig omgebracht’ in Noord-Limburg