in

Voormalige beste vriendin gooit met modder: “Barbie is s*ksverslaafd.”

Het heeft er alle schijn van dat Barbie het niet gemakkelijk heeft om een duurzame relatie met iemand op te bouwen. Haar huwelijk mislukte, ze had de afgelopen jaren verschillende mannen en ook met haar vriendinnen lijkt het niet lang te klikken. Kimberley Bottelier waren lang de beste vriendinnen, maar ook dat wist Barbie te verknallen. Althans volgens Kimberley.

Kimberley trok in het weekblad Weekend erg fel van leer tegen Barbie. Ze verklaarde: “Het is echt over en uit met die sloerie.” Kimberley is razend op haar voormalige beste vriendin. Ze onthult ook waarom: “Ik dacht dat ik gek werd toen ik er lucht van kreeg dat ze mijn vriend heeft proberen te versieren.” Kimberley zegt dat ze nooit gedacht had dat Barbie in staat zou zijn om haar man te verleiden.

Louisa Janssen deelt foto van jaren geleden als jongen

“En dat op het moment dat Tonny en ik ons eerste kindje samen verwachten. Dan spoor je toch niet. Ik heb het zo al zwaar doordat mijn hormonen alle kanten opschieten en ik daardoor erg gevoelig ben.” Volgens Kimberley heeft Samantha de Jong echte problemen. Kimberley sneert: “Die vrouw is behalve s*ksverslaafd ook nog strontjaloers op mensen die wél van het huisje-boompje-beestje-principe zijn.”

Tieners met ambulance naar ziekenhuis na drugsgebruik: ‘Toen het niet werkte, namen ze nog wat’

Het komt wellicht nooit meer goed tussen de twee. Voor haar heeft Barbie het voorgoed verknald. “Wat mij betreft is het echt over en out met haar. Ik denk dat ze dat zelf ook weet.” Kimberley geeft nog mee dat ze niet denkt dat Barbie echt verliefd is of was op haar man. Daarover verklaarde ze: “Sam maakt het niet uit. Die zou het nog doen met een man zonder armen of benen, zolang hij in bed maar kan presteren.”

Kannibaal gearresteerd nadat politie drie half opgegeten slachtoffers in zakken vindt.

Man veroordeeld voor ontucht met herfstbladeren