in

Voor ze op de vlucht slaan geeft deze 25-jarige moeder haar 2 kinderen nog een laatste kus. Dan gebeurt er iets vreselijk!

De beelden van deze Facebookvideo zijn ronduit schokkend. Donderslagen, bliksems tegen een grijze, donkere hemel. Het lijkt een ware Apocalyps: In het midden van een rivier ligt een auto die helemaal onder dreigt te gaan.

Stemmen, noodkreten, gegil. Er zitten baby’s in, roept iemand. Ze ademen niet meer, roept iemand anders. De vader Philip Ocheltree, 25, vecht om de deuren op te krijgen en de kinderen los te maken, maar de kracht van het water is te heftig en hij dreigt zelf te verdrinken.

Hij werpt een laatste blik door de achterruit en ziet hoe Marshal, 4 maanden oud, en Addyson, 2 jaar oud, bijna helemaal onder water zitten. Ze zijn aan het verdrinken. Ze wilden alleen maar een tornado ontvluchten en een veilige schuilplaats zoeken. Nu zijn ze hier beland.

Lees ook  De serveerster denkt dat niemand haar ziet met het eten en tilt haar rokje op. Toen ik zag wat de bewakingscamera filmde, was m’n eetlust weg.

Maar dan slaagt een onbekende man erin de auto te openen en de kleinste baby vast te grijpen. Daarop probeert een groepje mannen terug bij de auto te geraken, maar dat lijkt onmogelijk. De baby ademt niet.

Uiteindelijk geraakt er toch iemand bij de auto om Addyson te bevrijden. Ook zij ademt niet meer.

Deze wildvreemden beginnen mond-op-mond beademing toe te passen en drukken op de borst van de kinderen om het overtollige water uit hun longen te verwijderen. En beiden begonnen terug te ademen! Ze waren in leven! De ambulance bracht hen allerijl over naar het Children’s Medical Centre in Dallas, waar ze tot op de dag van vandaag herstellen.

Lees ook  Vrouw die de grootste lippen ter wereld wil deelt foto’s na haar 20ste injectie

Het lijkt wel een verhaal voor een film. Philip Ocheltree, zijn echtgenote en gezin waren op de vlucht voor een tornado. Helaas verloor de vader de controle over het stuur en zo kwamen ze in de kolkende rivier terecht. Enkele vreemden dit het ongeval hadden zien gebeuren schoten meteen te hulp.

De video van de redding werd al meer dan 29 miljoen keer bekeken. In het midden van de video horen we alleen nog gekrijs. Dat komt omdat de man die aan het filmen was, zijn telefoon opborg om mond-op-mond beademing te kunnen geven.

Bekijk de spectaculaire redding hieronder en DEEL deze helden met je vrienden!

Ondanks het feit dat hij al 15 keer het land werd uitgezet, slaagde deze man er nog altijd in om dit vreselijk misdrijf te plegen.

Politieagenten stappen motel binnen en ontdekken algauw ergste misdrijf dat ze ooit gezien hadden, en doen mama boeten.