in

Voor verkrachting veroordeelde transgendervrouw overgeplaatst naar zwaarst beveiligde mannengevangenis.

Een transgendergevangene die vrouwelijke medegevangenen aanviel, werd nu overgeplaatst naar een mannengevangenis waar de zwaarste misdadigers van het Verenigd Koninkrijk gehuisvest worden.

Karen White, die zichzelf identificeert als een vrouw en nu in transitie is, kreeg levenslang voor de verkrachting van twee vrouwen en het aanranden van twee vrouwelijke medegevangenen.

De 52-jarige, die wettelijk gezien een man is, werd nu overgeplaatst naar de gevangenis van Wakefield – met de bijnaam “Monster Mansion” wegens de zware criminelen die er hun straf uitzitten.

Lees ook  Twee mannen mishandelen man op scootmobiel in Haarlem

White zat voordien gevangen in een vrouwengevangenis waar veroordeelden in hun eigen cel kunnen douchen en zelfs kippen mogen houden.

White, geboren als David Thompson, werd veroordeeld voor twee aanklachten van verkrachting en twee wegens aanranding.

Ze gebruikte haar “transgender persoon” om in contact te komen met kwetsbare vrouwen. Ze begon zich als vrouw te identificeren nadat ze in afwachting van haar proces werd aangehouden. Vorig jaar in september en oktober viel White vervolgens twee vrouwen aan, terwijl ze haar proces afwachtte voor het neersteken van een 66-jarige buur met een steakmes.

Lees ook  Politie gaat uit van 'ordinaire ruzie' bij steekincident met tieners

Insiders binnen de gevangenis zeggen dat White “depressief” is nu ze werd overgeplaatst naar de beruchte mannengevangenis. Volgens de directie mag ze zich kleden zoals ze wil en gedacht wordt dat ze geld zal proberen inzamelen voor pruiken en make-up.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Grappig verhaal: Alles gaat mis wanneer een vrouw met een strak rokje een bus instapt

Hartverscheurende open brief van man aan gewetenloze schoft die zijn hond levend verbrandde.