in

Voor eens en altijd duidelijk: krijgen verleiders en verleidsters geld voor Temptation Island?

Verleidster Danique vertelt of je als verleidster of verleider geld krijgt voor Temptation Island.

Het blijft een mysterie: krijgen de verleiders en verleidsters nou wél of geen geld voor hun deelname aan Temptation Island? Vanwege de (strenge) contracten is dit een goed bewaard geheim en blijft het voor ons een kwestie van speculeren. Tot nu! Oud-verleidster Danique doet namelijk een boekje open over de vergoeding die het programma geeft aan de deelnemers.

Krijgen verleiders en verleidsters geld voor Temptation Island?
Het is alweer een jaar geleden dat Danique Hogguer bekend werd door haar deelname als verleidster aan Temptation Island VIPS. Hier wist ze met haar charmes het hart van Donny Roelvink te veroveren. Veel kijkers vroegen zich na dit seizoen af of de verleiders en verleidsters een beloning krijgen voor hun deelname aan Temptation Island.

In een video van Jeroen & CO. op YouTube wordt er aan Danique gevraagd wat haar grootste geheimen zijn. Ze heeft de keuze: het geheim vertellen of een bak slijm over haar heen krijgen. Ook haar deelname aan Temptation Island wordt besproken. Als er wordt gevraagd of Danique geld heeft ontvangen als verleidster, zegt ze: “Doe maar slijm dan. Ik heb een contract getekend en ik mag niet zoveel over deze dingen zeggen.” Hmm… Zou dat betekenen dat de verleiders en verleidsters dus wel een vergoeding krijgen voor hun deelname of is het echt alleen een gratis vakantie? Het lijkt er stiekem wel een beetje op dat er een kleine beloning in zit voor de deelnemers. Een ding is zeker: door de bekendheid van Temptation Island verdienen de meeste verleiders en verleidsters wel een extra zakcentje door boekingen naderhand.

  Jury vertelde de jongen dat hij niet kon zingen – 3 jaar later is hij terug en verbaast hij iedereen

Geld voor actie
Eerder ging het gerucht dat de verleiders en verleidsters een extra beloning zouden krijgen op het moment dat zij iemand vreemd zouden laten gaan. Danique wil duidelijk maken dat dat absoluut niet het geval is. “Wat wel echt onzin is, is dat als je wat doet, dat je dan geld krijgt. Het is niet zo dat wanneer je als verleidster iets doet met een van de koppels, dat je dan een bak geld krijgt. Ik weet niet wie dat heeft verzonnen, maar dat is echt niet zo,” aldus Danique.

  Moeder (40) doet alsof ze kanker heeft om 50.000 euro aan donaties af te krijgen

Of en hoeveel geld de verleid(st)ers dus krijgen voor Temptation Island blijft nog steeds een mysterie. Het is nu wel voor eens en altijd duidelijk dat de deelnemers geen extra geld ontvangen op het moment dat iemand van de koppels vreemdgaat. Benieuwd naar de video van Danique waarin ze al haar geheimen onthult? Hieronder kun je hem bekijken:

Meisje sterft nadat ouders haar hoofdhaar wasten met insecticide tegen luizen.

Jongen (20) opgepakt voor mishandeling en bedreiging 12-jarige jongen