in

Volledige kraamkamer werd stil toen ze geboren werd – nu is Marián een succesvol supermodel

Marián Avila uit Spanje is geen ´gewoon´ model. De dag dat ze geboren werd, viel iedereen in de kraamkamer stil. Slechts één verpleegkundige riep: “Wat een schattige baby!”

Want weet je, toen Marián geboren werd, werd het syndroom van Down bij haar vastgesteld. Haar moeder besloot ter plekke resoluut één ding: ze zou haar dochter nooit behandelen alsof ze anders was dan andere mensen.

En dat heeft gewerkt. Want vandaag de dag leeft de 22-jarige Marián haar droom als model voor een van de grootste merken van Spanje.

Marián wist als klein meisje al exact wat ze wilde. Als mensen haar vroegen wat ze wilde doen antwoordde ze altijd hetzelfde: “Mijn droom is om model te worden en op de catwalk in New York te lopen.”

Toen ze ouder werd, liet Marián zien dat haar handicap geen obstakel was om haar dromen waar te maken.

Lees ook  Kelly (36) ruikt de hele tijd naar VIS en douchen maakt het alleen maar erger

Met hulp van haar liefhebbende en ondersteunende familie, werd Marián opgevoed met het idee dat ze alle doelen in haar leven kon bereiken, ondanks haar handicap.

Haar ouders deden er alles aan om te zorgen dat hun dochter haar dromen waar kon maken.

Het syndroom van Down betekent dat je een extra chromosoom hebt – en het zou niet moeten betekenen dat je niet kunt proberen om tot de sterren te reiken.

En de wereld is nu getuige van het resultaat van deze onvoorwaardelijke liefde en steun.

Met 22 jaar heeft ze een contract getekend dat haar het gezicht maar van verschillende merken.

Haar opkomende contracten leveren Marián een imposante 20 miljoen dollar op, volgens Perfecto Guru.

Wow. Over succesvol gesproken!

Recent was ze onderdeel van aan campagne voor ´El Corte Inglés´, het grootste warenhuis van Spanje. Dit is wat ze Portalento over de ervaring vertelde:

Lees ook  Ze is 50 jaar oud, maar ziet er veel jonger! Wat ze onthult…… wat ze elke avond voor het slapen gaan doet … (dat ga ik proberen vanavond!)

“Ik heb echt genoten van deze ervaring, en zou graag meer advertenties doen. Ik was erg gelukkig dat ik in de campagne mocht deelnemen. Het was heel interessant om met een groep te werken en te dansen met al mijn collega´s. Ik het overal van genoten. De make-up, de kappers, de camera´s, de stylisten en de muziek.”

Marián bewijst dat we met liefde en steun van onze families, en geloven in onszelf, alles kunnen bereiken wat we willen.

Ze is een prachtige jonge vrouw die het leven met twee handen aangrijpt. Zo fijn voor haar!

Deel als je het ermee eens bent dat we onze obstakels niet in de weg moeten laten staan om onze dromen te volgen!

Man redt gestrande octopus – hij krijgt er een wonderbaarlijk gebaar voor terug

Lang wist niemand wat de Hollywoodster in het geheim deed. Maar na zijn dood kwam het geleidelijk aan het licht.