in

Volledige familie sterft in minder dan maand tijd aan COVID-19 – rust in vrede

De pandemie veroorzaakt door het coronavirus blijft de wereld teisteren. Overal stijgt het aantal besmettingen opnieuw en ook het aantal doden loopt terug op.

Een tragisch geval is dat van een Mexicaans gezin waarvan alle gezinsleden overleden zijn door COVID-19. Het gaat om een ouder echtpaar, Emilio (68) en Aurora (65) en hun twee zonen Julio Cesar (35) en Ricardo (45). Dat meldt RT.

De eerste persoon binnen het gezin die ziek werd van COVID-19 was de jongste zoon, toen hij een hoge bloeddruk begon te krijgen. Hij raakte besmet in april. Toen hij op de intensieve zorgen lag, raakte ook zijn broer, die obesitas heeft, ziek.

  Nieuwe beelden van aanhouding Gokmen Tanis van schietpartij tram in Utrecht

“Pure waanzin”
Een nichtje van het echtpaar, Maria del Carmen, zegt dat de situatie van de twee broers verergerde. Ricardo werd gecremeerd op 30 april en een dag later overleed zijn broer Julia Cesar.

De vader van de broers overleed op 9 mei aan het virus. Zijn echtgenote en moeder van de twee zonen overleed op 13 mei.

Het coronavirus heeft intussen het leven gekost aan de hele familie.

  Basisschool dicht vanwege leerkracht met coronavirus

Marie del Carmen zegt dat ze zich hulpeloos voelt door dit familiedrama. Het hele gezin stierf binnen een maand. Nu vraagt ze uitdrukkelijk aan alle lezers om de ernst van deze pandemie te begrijpen.

“Het was pure waanzin. Je bent machteloos wanneer de dood er is, je kunt niets doen. We willen de mensen benadrukken om voor elkaar te zorgen, voor hun kinderen en ouders, want het is een gruwelijke dood,” vertelt ze.

Vreselijk nieuws. Rust in vrede.

Nieuwe donorwet: wie geen keuze invult, wordt automatisch orgaandonor

Actrice Tanja Jess laat zien hoe ze aan haar strakke lichaam komt