in

Vliegende schildpad vliegt in de voorruit van een auto terwijl deze over de snelweg reed

Een vliegende schildpad die eerder deze maand tegen een autoruit op een Amerikaanse snelweg was ingeslagen, als iets uit een echte versie van Mario Kart.

Het surrealistische incident vond plaats in Georgië op 12 mei, terwijl Latonya Lark met haar broer Kevin Grant op de passagiersstoel over de Savanna-snelweg reed.

Men denkt dat de schildpad door een andere auto was vastgeklemd, waardoor hij de lucht in vloog en in de voorruit van Latonya, waar hij bijna volledig door de voorruit heen schoot.

Terwijl de voorruit ernstig beschadigd was, bleef Latonya ongedeerd, terwijl Kevin slechts een paar kleine snijwonden opliep. De auto moest – begrijpelijkerwijs – weggesleept worden na het vreemde incident.

Latonya ging naar Facebook om foto’s van de vreemde gebeurtenis te delen en schreef:

Lees ook  Hond werd alleen achtergelaten in het veld, omdat hij blind was en niet kon lopen. Nu heeft hij zijn perfecte thuis gevonden

Pas op voor Savannah de vliegende schildpad op de Truman Parkway. Mijn broer verloor bijna zijn hoofd.. Ik ben oké maar behoorlijk geschrokken..

Een vriend zei: ‘Net wanneer je denkt dat je alles hebt gezien. Corona, horzels, nu vliegende schildpadden!

We zijn gedoemd! ‘, Terwijl een ander zei:’ Ik begrijp niet hoe dit had kunnen gebeuren, het heeft geen zin. ‘

Een ander stelde de theorie dat het door een roofvogel was gevallen.

Latonya sprak later met nieuwszender WSAV News en legde uit dat ze aanvankelijk dacht dat het een steen was die door haar raam vloog. In een gesprek met WSAV News zei ze:

Lees ook  Man hoort mysterieus geluid uit koffer komen – opent het en doet een verschrikkelijke ontdekking

Zelfs de politieagent zei dat als dat glas niet zo dik was als het was en ik niet vertraagde zoals ik deed toen ik het object zag aankomen, het rampzalig zou zijn geweest.

Na het bizarre incident heeft Latonya er bij andere chauffeurs op aangedrongen op te letten tijdens het rijden.

De arme schildpad werd na het ongeval naar Savannah Animal Care gebracht voor medische behandeling en verloor helaas een been.

Nadat Latonya gisteren, 26 mei, het dierenzorgcentrum had gebeld, ontdekte ze echter dat het dier helaas was overleden aan bloedverlies.

Hoewel we verdrietig zijn om te ontdekken dat de schildpad de beproeving niet heeft overleefd, zijn we blij dat zowel Latonya als Kevin ongedeerd zijn gebleven.

Tien gestolen puppy’s teruggevonden, moederhond Luna (3) met grof geweld gedood

Sylvie Meis verklapt waarom haar dates vaak maar paar maanden duurden