in

Vijf dode kinderen gevonden in woning

In een woning in het Duitse Solingen zijn de lichamen van vijf dode kinderen aangetroffen. Dat meldt de lokale politie. De slachtoffers waren volgens deDuitse krant Bild 1, 2, 3, 6 en 8 jaar oud. Hun 27-jarige moeder wilde zichzelf van het leven beroven.

De oma uit Mönchengladbach zou de hulpdiensten hebben ingelicht nadat ze ontdekte dat haar dochter haar eigen kinderen had omgebracht en voornemens was zichzelf van het leven te beroven. De twintiger zou uiteindelijk omstreeks 13:46 uur voor de trein zijn gesprongen op het centraal station van Düsseldorf. De vrouw raakte daarbij zwaargewond. Ze is onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. Een 11-jarig zoontje dat bij haar was bleef ongedeerd.

Lees ook  Boef en Selma Omari beëindigen relatie! Dit is de reden..

Het is niet duidelijk hoe de vrouw tot de gruwelijke daad is gekomen. De vrouw kon nog niet worden verhoord door de politie.

Het drama voltrok zich in een flatgebouw in het noorden van de stad in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. De dode kinderen zijn drie meisjes en twee jongens. Of er een vader bij het gezin woonde, is niet duidelijk.

Lees ook  Vrouw ontdekte dat ze ver kracht werd door eigen partner en zijn vriend nadat ze video op zijn telefoon vond.

Man wil foto’s maken van voeten jong meisje, politie onderzoekt de zaak

Dit is de reden waarom Irma Sluis niet meer bij de persconferenties is