in

Vijf dagen voor de geboorte van hun kindje doet Samson plots dit

Vijf dagen voor de uitgerekende bevaldatum kwam de vriend van de 19-jarige Jessy Johnson dronken thuis. De twee kregen ruzie en het bleef niet bij een woordenwisseling.

Stuart Samson, 37, gaf Jessy een trap in haar buik. Ze viel van de pijn neer op grond. Toen boog Stuart zich voorover en fluisterde hij in haar oor dat ze niemand mocht verwittigen, want dat de sociale diensten zich er dan mee zouden bemoeien.

Lees ook  Vinny (22) wil zich laten ombouwen tot genderneutrale alien: ,,Ik zou niet weten waarom ik niet níéts zou kunnen hebben, daar beneden!’

Ze verliet Stuart en ging terug naar het ouderlijke huis wonen, maar ze vertelde niemand wat ze had meegemaakt. Sinds het voorval met Stuart voelde ze haar kindje wel niet meer, dus een paar dagen later ging ze naar het ziekenhuis om een scan te laten nemen. Toen kreeg Jessy het verschrikkelijke nieuws te horen dat haar kindje overleden was.

Dagenlang verzweeg ze het slechte nieuws voor iedereen. Enkel aan haar beste vriendin kon ze het vertellen. De periode nadien was ontzettend zwaar.

Lees ook  Vrouw ontdekt dat haar man op mannen valt, doet vervolgens superlijm in zijn glijmiddel

Stuart is nu veroordeeld tot een celstraf van 2 jaar en 9 maanden, voor slagen en verwondingen. Jessy snapt niet dat hij er zo gemakkelijk van af is gekomen. De man is namelijk niet veroordeeld voor de moord op het kindje, omdat de baby nog niet geboren was. Dat doet extra veel pijn en zorgt voor veel onbegrip bij de moeder.

Moeder krijgt telefoontje van dochter, maar krijgt deze verschrikkelijke boodschap te horen

Dit 13-jarige meisje is overleden. Ze redde na haar dood nog tal van levens