in

Verschrikkelijk kind slaat de kat in zijn gezicht. Maar blijf kijken… Ze kreeg PRECIES wat ze verdiende

Je weet wat ze zeggen over karma … En dat is helemaal waar. Karma zorgt altijd voor de beste gerechtigheid. Deze video is schokkend. Eerst zien we een klein meisje, dat we alleen maar kunnen omschrijven als een ettertje, een kat slaan. Waarom ze dat doet is niet helemaal duidelijk, want de kat doet niets verkeerd.

Lees ook  Opnieuw kittens met navelstreng nog aan hun lijfjes gedumpt in Brediuspark Woerden

Het meest schokkende is nog dat iemand het hele tafereel filmt. Waarom zou deze persoon toestaan dat een klein kind een kat herhaaldelijk slaat? Elk intelligent persoon kan zien dat de kat steeds meer geïrriteerd raakt. De kat voert iets in haar schild. En als ze de kans daartoe krijgt, valt ze aan!

Lees ook  Het baasje laat zijn husky bij een hondentrainer achter. Weken later krijgt hij deze video te zien. Bij het bekijken ervan wordt hij misselijk!

We vinden dat het meisje er nog goed vanaf komt. Ze lijkt niet teveel pijn te hebben, maar uiteraard begint ze wel te huilen. We kunnen helaas weinig medelijden hebben met dit kind. We hopen dat het goed gaat met de kat en dat ze dit niet opnieuw moet meemaken.

DEEL dit verhaal met je vrienden!

Vader spreekt niet meer tegen kinderen na scheiding. Maanden later ziet een tiener de jurk van zijn zus en is stomverbaasd

Ze wordt uitgedaagd om te dansen op straatmuziek. De toeristen kijken er vol verbazing naar!