in

Verschrikkelijk.. Dit stel liet hun hond doodvriezen omdat hij niet mee mocht in het vliegtuig…

Verschrikkelijk.. Dit stel liet hun hond doodvriezen omdat hij niet mee mocht in het vliegtuig…

Achtergelaten hond vriest dood op vliegveld
Een stel uit Rusland wilde samen met hun hond van Rusland naar Hamburg, maar kreeg op het laatste moment te horen dat de hond niet mee het vliegtuig in mocht; om hun hondje mee te mogen nemen hadden ze bepaalde formulieren in moeten vullen.

Lees ook  Deze kat is een extreem getalenteerde klauteraar en steelt daardoor het spek uit een ‘onbereikbare’ vogelvoederbak. Ongelooflijk!

Dit had het stel echter niet gedaan dus namen ze een afschuwelijke beslissing. In plaats van naar huis te gaan met hun hondje lieten ze het hondje achter op het vliegveld. Ze bonden het beestje vast op het vliegveld bij een temperatuur van -30 graden. Zelf vlogen ze wel naar Hamburg.. De vrouw gaf het hondje drie dagen later op als vermist omdat haar kinderen zich zorgen maakten om de hond. Pas drie dagen later werd de hond gevonden op een plek waar niet veel mensen komen; hij was overleden door de kou. De woordvoerder van het vliegveld zegt versteld te staan van het feit dat er mensen bestaan die dieren zo kunnen behandelen.

Lees ook  Deze hond is al 10 jaar aan de muur vastgeketend. Maar als deze man over het hek klimt, gebeurt er dit. Wat een held!

Moeder bevalt van baby met extreem lang haar: als ze beter kijk ontdekt ze de schokkende waarheid

Wie kent de puberale Oppassen!!!-zoon Rik Bol nog?! Zo ziet hij er NU uit!