in

Verpleegster slaat alarm over nieuw soort griep symptomen welke meeste ouders nog nooit hebben gezien

Het is weer die tijd van het jaar waarin we allemaal een afspraak moeten maken om onze griepprik te halen, als we dat nog niet gedaan hebben.

Ouders zijn deze tijd van het jaar extra alert en moeten op hun hoede zijn voor zaken als koorts en loopneus bij hun kleintjes. Maar voor een moeder en verpleegster uit Nebraska ontwikkelde haar zoon een symptoom dat ze nooit zou hebben geassocieerd met griep en het is iets dat we allemaal moeten lezen.

Brodi Willard maakte zich zorgen toen haar zoon netelroos kreeg, maar nadat ze hem naar de dokter had gebracht, kon ze niet geloven waarvoor hij werd gediagnosticeerd. Ze nam onmiddellijk Facebook om anderen te waarschuwen en we zijn erg blij dat ze dat deed!

“Lees en deel het alsjeblieft,” schreef Brodi op Facebook. “Mijn zoon kwam thuis van school met netelroos. Elke keer als hij zou krabben, zou er meer verschijnen. We probeerden zijn kleren te verschonen en hem een ​​bad te geven, maar niets hielp. Ik heb zijn kinderarts gebeld. Ze zeiden dat ze diezelfde dag met twee kinderen in de praktijk hadden en POSITIEF VOOR INFLUENZA waren. ‘

Lees ook  De 9 meest effectieve manieren om op een natuurlijke wijze onkruid te doden

De bezorgde moeder zei dat toen ze haar zoon meenam naar zijn kinderarts, hij de diagnose influenza B kreeg, wat ze het niet kon geloven.

“Hij heeft GEEN symptomen gehad”, schreef ze in haar post. “Geen koorts, geen hoest en geen loopneus. Hij heeft alleen netelroos. Houd uw kinderen in de gaten, dus als ze netelroos ontwikkelen, bel dan uw kinderarts. Ik heb nog nooit van dit symptoom gehoord, maar het is duidelijk iets om op te letten. ”

Het is begrijpelijk dat de post van de geregistreerde verpleegkundige viraal ging met meer dan 260.000 mensen die het hebben gedeeld.

Netelroos is een immuunrespons die door je lichaam kan worden geactiveerd door een virale infectie te bestrijden en die meestal slechts enkele dagen aanhoudt.

Lees ook  Automobilist laat fietser (15) zwaargewond achter: ‘Hij ging ervandoor, zonder hulp te verlenen’

Hoewel netelroos meestal geen reden tot bezorgdheid hoeft te zijn, is het belangrijk om ze op te merken als een teken van griep, zodat kinderen sneller kunnen worden getest en gediagnosticeerd. Influenza B lijkt op influenza A, de stam die verantwoordelijk is voor de overgrote meerderheid van de griepslachtoffers dit jaar, hoewel het over het algemeen niet zo gevaarlijk wordt geacht omdat het B-virus niet zo snel muteert.

De beste tijd om een ​​griepprik te krijgen is tegen het einde van oktober, adviseert de Centers for Disease Control and Prevention. Het wordt aanbevolen dat iedereen ouder dan zes maanden het krijgt, inclusief zwangere vrouwen.

Bekijk de onderstaande video om erachter te komen hoe griep zich verspreidt. Je zult schrikken van de kracht en hoeft snel een infectie gaat.

Ex-minnares Anne Lok nog stééds zwanger van Alexander Pechtold

Moeder ontdekt pikant geheim van dochter op röntgenfoto